Användarvillkor

Senast uppdaterad 26 mars 2022.

Våra användarvillkor gäller för alla besökare och användare som använder sig av webbplatsen. En del av våra användarvillkor är även vår integritetspolicy.

Företaget bakom

Företaget bakom hemsidan heter HairMagazine Media och är registrerad på adressen Ola Hanssonsgatan 4, 112 52 Stockholm i Sverige. Önskar du komma i kontakt med oss kan du ringa 08-122 045 11 (vardagar 9-17) eller maila till [email protected]

Syftet med tjänsten

Denna webbplats syftar till hjälpa, vägleda och utbilda besökare inom hårvård och har tusentals besökare varje månad. Det är kostnadsfritt att besöka och läsa de publika artiklarna som publiceras på HairMagazine. Utöver kostnadsfria artiklar finns det även en prenumerationstjänst som omfattar låsta och exklusiva artiklar som endast är synliga för betalande medlemmar.

Så finansieras sidan

För att täcka våra kostnader för webbplatsen kan reklam och annonser visas på webbplatsen. HairMagazine deltar även i olika affiliateprogram vilket innebär att HairMagazine kan få en kommission från en återförsäljare. Det finns olika former av samarbeten och betalningsmodeller för affiliates. Det kan röra sig om att HairMagazine får ersättning för varje gång en annons visas (CPM), om en besökare klickar sig vidare till en butik (CPC) eller om en besökare på vår sida klickar sig vidare till en återförsäljare där vår besökare slutligen köper en produkt (CPS). De affiliateprogram som huvudsakligen används på HairMagazine är AdtractionAdrecordAdserviceAPPRLAwin och Pricerunner.

Disclaimer och friskrivning för fel

Alla skribenter på HairMagazine gör sitt bästa att ta fram, sammanställa och publicera korrekta, sanningsenliga, objektiva och utförliga artiklar, men innehållet i de artiklar som publiceras på HairMagazine är enbart för informationssyfte, det är våra skribenters personliga åsikter och erfarenheter. Även om skribenter på HairMagazine är utbildade och professionella inom området behöver du handla på eget ansvar hos de olika återförsäljarna av de produkter som finns på webbplatsen. På HairMagazine rekommenderas olika produkter som konsument kan handla hos olika återförsäljare och eftersom återförsäljare från tid till annan kan ändra sitt produktutbud och sortiment utan att meddela HairMagazine kan HairMagazine inte hållas till ansvar gällande de produkter som du eventuellt väljer att köpa från någon av de återförsäljare eller tillverkade som rekommenderas på webbplatsen.

Har du några frågor om våra användarvillkor får du gärna kontakta oss.