Annons

Årets Grazette-elev 2019 är korad!

Årets Grazette-elev 2019 är korad!
24. maj 2019 Sofia

24 maj 2019

Årets Grazette-elev 2019 är korad!

Grazette of Sweden arrangerar årligen en stor tävling för Sveriges alla frisör- och stylistelever. Vinnaren utses av en jury som  bedömer bidragen efter deras kreativitet, hantverk, tematolkning samt presentation.

Tävlingen har under sina 8 år varit ett populärt och uppskattat inslag i flera skolor och flertalet bidrag kommer in varje år. Temat 2019 var Gimme Shelter – tillbaka till naturens evolution! I år kom det in över 40 stycken kreativa bidrag från hela Sverige via Instagram där Grazette de senaste två åren har valt att ta in anmälan i tävlingen.

– Att ta in anmälan via Instagram gör att allt fler kan ta del av alla fina bidrag men också för att hjälpa eleverna i att marknadsföra sig själva inom sitt yrke. Det är fantastiskt att se alla duktiga elever skicka in sina kreationer och tolkningar. Sveriges frisör- och stylistelever är framtiden inom vår bransch. Vi ser det som en viktig del att stötta och pusha dem att bli de bästa och hänga med i branschens utveckling och trender, berättar Erik Moraloo Heed, Sales Director på Grazette of Sweden.

Se även: Årets Grazette-elev 2018 är Lucaz Enigma

 

Årets vinnare var Wihlma Olsen från Kavelbrogymnasiet och juryns motivering för Årets Grazette-elev lyder:

Med en eftertanke på detaljer och kreativitet har det vinnande bidraget visat på ett fint hantverksjobb passande för tävlingens tema. Färg, form och styling påvisar ett enat uttryck där man använt Grazette of Swedens produkter på rätt sätt i en snygg presentation. 

På andra plats kom Elina Lagström från Lars Kaggskolan följt av Emelie från Kavelbrogymnasiet på en tredjeplats.

Årets Grazette Elev 2019
Hår & styling av Wihlma Olsen, Kavelbrogymnaiset
Produkter från Grazette of Sweden

ANNONS