Annons

Carl M Lundh söker frisör till Västerås för anställning!

Carl M Lundh söker frisör till Västerås för anställning!
14. december 2018 bal@freemindsmedia.com

14 december 2018

Carl M Lundh söker frisör till Västerås för anställning!

Var med och gör skillnad – Carl M Lundh söker frisör för anställning!

Carl M Lundh söker frisör till Västerås

Om Carl M Lundh – De tillhör en världsomspännande koncern med systerföretag runt om i hela världen där de arbetar med komplement till kundens egna hår, dvs. peruker, hårersättningar och skötselprodukter. Som butiksmedarbetare/frisör är du deras viktigaste varumärkesambassadör och ansiktet mot kunden. Deras värderingar är viktiga för dem och genomsyrar kulturen och deras sätt att arbeta. Vision är att vara No 1 och de agerar efter deras ledord både gentemot kunder/ kollegor: kundfokus, engagemang, utvecklingsvilja.

Deras erbjudanden ska alltid ligga i framkant och precis som att engagemanget för kunderna ska vara stort.

Om dig – De söker dig med några års erfarenhet som frisör, som du kan bekräfta genom frisörlicens och/eller gesällbrev. Meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet från arbete med peruker, hårersättningar eller löshår. Vilja kring att arbeta digitalt, ex vid administration och kommunikation.

De söker dig som är engagerad och som tar ansvar lika enkelt som att du delar med dig av kunskaper. Respekterar och jobbar tillsammans med dem mot gemensamma mål. De ser gärna att du är nyfiken och värdesätter öppen och tydlig kommunikation. Deras värderingar bör du dela och deras passion för att göra skillnad – varje dag. Du tycker precis som dem att det är lika viktigt med en hög kvalitet som att leverera mot uppsatta mål.

De erbjuder dig anställning på salongen i Västerås där de är inne i en expansiv fas.

De är måna om att du ska vara trygg i rollen som butikssäljande frisör, därför lägger de stor kraft på introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling.

De anställda är deras viktigaste resurs och de arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare, och genomför årligen medarbetarundersökning och medarbetaresamtal. Varje år träffas de minst två gånger per år, där de teambuildar och har roligt tillsammans. Som frisör hos Carl M Lundh ges du utrymme att arbeta kvalitativt i kundmötet och arbetar med de marknadsledande varumärkena i branschen.

I en anställning hos dem har du trygghet i kollektivavtal och pensionsavsättning samt friskvårdsbidrag och rätt till fem veckors semester.

Tjänsten är tillsvidare med provanställning. Tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Ansökan:

Välkommen in med din ansökan. Du söker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Ett tips! De tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Det går bra att använda mobilfoto för att bifoga bevis på ditt gesällbrev eller frisörlicens.

Vid frågor om tjänsten och om Carl M Lundh som arbetsgivare, vänligen kontakta salongs/butikschef Hedda Olsson 070-6592155 eller Sylvia Björk, försäljningschef Skandinavien 070-258 29 00. Läs mer på www.carlmlundh.se

Observera att de inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om Carl M Lundh:

Carl M Lundh är en del av Aderans, med totalt 6700 anställda i koncernen och är ett världsledande företag inom frisörbranschen. I Skandinavien har de Förutom våra 15 salonger med olika tunnhårighetslösningar, även ett stort nätverk av partners med egen peruk-salongsverksamhet. Deras grossistverksamhet Toupema Belgal för frisörer runt om i Skandinavien är också en viktig del av verksamheten.

De är stolta över att kunna hjälpa kunderna, och bidrar, utöver deras verksamhet, till en bättre tillvaro genom samarbete och sponsring till Cancerkompisar, Rosa bandet och Team Rynkeby. Läs mer på www.carlmlundh.se.

Läs jobbannonsen här och se fler annonser på frisörjobb.se


ANNONS