Annons

Carl M. Lundh söker ny stjärna till teamet i Kalmar!

Carl M. Lundh söker ny stjärna till teamet i Kalmar!
28. mars 2019 Sofia

28 mars 2019

Carl M. Lundh söker ny stjärna till teamet i Kalmar!

Text: Navne
Foto: Navne

Har du erfarenhet som frisör och skulle vilja bli del av ett företag där din insats gör skillnad för människor? Carl M. Lundh söker nu en ny kollega till det härliga teamet på salongen i Kalmar.

Om Carl M. Lundh by Aderans

Aderans är del av en global koncern med systerföretag runt om i världen som alla arbetar med komplement till kundens egna hår så som peruker, hårersättningar och produkter. Deras värderingar är viktiga för dem och genomsyrar deras kultur och arbetssätt. Visionen är att vara nummer 1 och de agerar efter deras ledord gentemot kunder såväl som kollegor; kundfokus, engagemang och utvecklingsvilja. Deras erbjudanden ska alltid ligga i framkant och engagemang för deras kunder ska vara stort.

Deras anställda är deras viktigaste resurs och de arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Om tjänsten

Som butikssäljande frisör blir du en viktig medspelare för salongens försäljning och drift. Viljan att arbeta med deras koncept och guida deras kunder till vald frisyr oavsett om det är med kundens egna hår eller med hjälp av peruk, hårersättning eller produkter. Vilja kring att arbeta digitalt, ex vid administration och kommunikation samt vilja att leverera mot uppsatta mål. Butiken/salongen ligger på sjukhusområdet inne på Kalmar lasarett och vi har öppet måndag – fredag.

Tjänsten är en heltidstjänst. Tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Detta är en perfekt roll för dig som har arbetat som frisör under några år och nu söker en ny möjlighet att utvecklas!

Om dig

De söker dig med:

  • Frisörutbildning/frisörlicens
  • Minst två års arbetslivserfarenhet som frisör

För att lyckas i rollen söker de dig som är engagerad och som tar ansvar lika enkelt som att du delar med dig av kunskaper. Respekterar och jobbar tillsammans med dem mot gemensamma mål. De ser gärna att du är nyfiken och värdesätter öppen och tydlig kommunikation. Deras värderingar bör du dela och samt passionen för att göra skillnad – varje dag.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan. Du söker med CV och personligt brev via formuläret. Observera att de tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vid frågor om tjänsten och oss som arbetsgivare, vänligen kontakta butikschef Lotta Hallgren 070-5783960 eller försäljningschef Sylvia Björk sylvia@aderans.se

Vid frågor om ansökan, vänligen kontakta info@roirekrytering.se.

Observera att de tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Aderans

Aderans en del av Aderans koncernen, med totalt 6700 anställda i koncernen och är ett världsledande företag inom frisörbranschen. I Skandinavien har de förutom 14 salonger med olika tunnhårighetslösningar, även ett stort nätverk av partners med egen peruk-salongsverksamhet. Deras grossistverksamhet Toupema Belgal för frisörer runt om i Skandinavien är också en viktig del av verksamheten.

De är stolta över att kunna hjälpa deras kunder, och bidrar, utöver deras verksamhet, till en bättre tillvaro genom samarbete och sponsring till Cancerkompisar, Rosa bandet och Team Rynkeby. Läs mer på www.aderans.se.

ANNONS