Annons

Upplev Copenhagen Barber Battle på Main Stage

Upplev Copenhagen Barber Battle på Main Stage
21. maj 2019 Sofia

21 maj 2019

Upplev Copenhagen Barber Battle på Main Stage

På Nordic Hair Awards and Expo, som går av stapeln den 9. juni i Lokomotivværkstedet i Köpenhamn, kommer du kunna uppleva massor av shower på Main Stage. Inget hårevent är komplett utan skägg och barberare och så missa inte chansen att ta del av Copenhagen Barber Battle när de kliver upp på Main Stage.

På Nordic Hair Awards och Expo kommer ni att kunna följa spännande strider mellan några av de bästa barberarna i Norden. Under dagen möts åtta speciellt inbjudna frisörer, en mot en, i den råa ”Barber Battle” till de fyra finalisterna gör upp i finalen på Main Stage.

Den högkvalificerade domarpanelen består av den prisbelönta frisören och grundaren av SKNHEAD, Adee Phelan, Kenneth Johnsson, aka freeSir 2.0, som har arbetat som Master Barber i 33 år och Jorge Oppé, som startade sin caréer som 12 år gammal och är nu en toppbarber, utbildare och ägare till OPPÈ. Jac Ludlow, chef för Jac Ludlow Education och ägare till Escape Barbershop i Oslo, kommer att vara kommentator som guidar alla genom de spännande striderna under dagen.

Läs mer om showen här!

Alla shower på Main Stage ingår i din entrébiljett till Nordic Hair Awards. Det finns fortfarande biljetter kvar, om du ännu inte har köpt en. Missa inte sommarens största frisörevent!

Köp din biljett här!

ANNONS