Annons

Copenhagen Fashion week SS20

Copenhagen Fashion week SS20
12. augusti 2019 Sofia
Copenhagen Fashion Week SS2020 Hair

12 augusti 2019

Copenhagen Fashion week SS20

Text: Sofia Johansson

Nu är favoritveckan här för alla modefantaster. Men även för oss, som är mer intresserade av håret och allt som hör därtill, är det ett fantastiskt tillfälle med mycket spännande att frossa i och inspireras av. Copenhagen Fashion Week SS 2020 har bjudit på många snygga och imponerande frisyrer.

Vi kan scrolla i timmar på Instagram och fortfarande ha mycket kvar att se av alla de vackra och coola kreationerna som skapas just under Fashion Week. Inspirationen flödar och vi kan inte låta bli att frossa lite i alla bilder. Därför har vi samlat ett antal looks från olika visningar på Copenhagen Fashion Week. Låt dig inspireras och spana in några av de frisyrerna och stylingarna som kommer synas framöver.

 

@Larssonlange

Larsson & Lange har under denna modefyllda vecka styrt kosan till Köpenhamn för att styla hår på Copenhagen Fashion Week. Denna gång skapade de, tillsammans med Sidsel Marie Bøg i spetsen, hårmagi på Munthes’s show.

@elisabeth_creativeheadz

Creative Headz stylade håret på Custommade’s visning, som hölls i  magiska omgivningar på den kungliga teatern. På visningen syntes många tidslöst, vackra frisyrer stylade med både hårband och pärlor.

@Mariannejensenhair

Marianne Jensen har, som många andra haft fullt upp, under Fashion week och stylat flera olika shower. Här nedan ser vi henne styla håret i två snygga ”robe braids” på @designersremix’s visning.

@kwolffan

Här delar Kristina Wolff, som arbetade tillsammans med Marianne Jensen, några backstagebilder från @rotatebirgerchristensen closing show i torsdags. De avslutade @cphfw med jubel och stående ovationer.

@Ceciliebahnsen

Cim Mahony och hans team, @studiocimmahony, var också några av dem som stylade flera visningar under de intensiva modedagarna. De stod bland annat för håret på Cecilie Bahnsen’s visning där modellerna stylades i en cool wet look.

@patrikssongroup

@helmstedt’s färgglada show visades upp i Danmarks Nationalmuseum som dagen till ära mer liknade ett sagoland. Håret som var lika sagolikt som omgivningarna skapades av @annacofone@studiocimmahony och @barnholdts.

Dela dina frisyrbilder med oss!

Vi älskar att inspireras av alla snygga frisyrer och stylingar som finns därute och vill gärna se just ditt arbete. Dela dina bilder med oss genom att hastagga #hairmagazinese så är det kanske din bild som dyker upp i vår nästa inspirationsartikel!

ANNONS