Annons

Creative Headz årliga festtradition

Creative Headz årliga festtradition
12. september 2019 Sofia
Creative Headz

12 september 2019

Creative Headz årliga festtradition

Text: Sofia Johansson
Foto: Creative Headz

Att Creative Headz håller några oförglömliga och imponerande fester är inget nytt. Denna gång har de gjort det igen. De bjuder nämligen, traditionsenligt, deras härliga samarbetspartners på en riktig brakfest.

September månad kickades igång ordentligt när Creative Headz, förra torsdagen, bjöd på den årliga festen för alla deras samarbetspartners. Att Creative Headz kan det där med fester är inget nytt. De håller nämligen ofta olika fester och event för både sina samarbetspartners och kunder och har helt klart blivit lite av några experter på ämnet.  

– Vi började med dessa fester för tre år sedan för att skapa en gemenskap och för att lära känna de vi jobbar med på ett mer personligt plan, berättar Joceline Akgün, VD Creative Headz.

Fest på hemlig destination

Det här året bjöd Creative Headz in alla gäster till en hemlig destination. Gästerna hämtades upp i gamla klassiska SL bussar som tog dem till festplatsen. Redan i bussen fick gästerna ögonbindel för att inte se var de var på väg, vilket bara höjde mystiken. 

Väl på plats fortsatte underhållningen i form av afrikanska trummor, rökgranater och eldshower ute på gården. I lokalen fanns även Creative Headz Beauty Bar med massa goodies till alla gästerna. The Villbergs var kvällens värdar och de bjöd på fler olika och spännande sideshows under middagen. Det var glädje och kärlek i luften och gästerna dansade och sjöng långt in på kvällen. 

 

Se även: Creative Headz tipsar om hur kundeventet blir en succé

The Villbergs var på plats som kvällens värdar och underhållning.

Här piffar frisörerna i Creative Headz Beauty Bar till gästerna lite extra!

Se fler bilder från festen i galleriet nedan!

ANNONS