Annons

De hetaste trenderna för våren 2009

De hetaste trenderna för våren 2009
5. februari 2009 bal@freemindsmedia.com

05 februari 2009

De hetaste trenderna för våren 2009

 


Det professionella hårstylingbrandet ghd fortsätter att vara det ledande märket inom mode, stil och trender genom att skapa stilen till några av de hetaste showerna under New York Fasion Week Spring 2009.

Vid shower som Miss Sixty och Proenza Schouler briljerade ghd spådde vårens hårtrender för 2009, där de långa lätta lockarna dominerar. Följ med back stage och se hur de hetaste hårlookarna för våren 2009 skapas. 

 

Miss Sixty

 

 

Storstadshjältinnan Miss Sixty, var en av de stora attraktionerna under New Yorks Fashion Week Spring 2009. Stylingteamet från ghd valde att hylla 70-talets passionerade ideal om frihet och frigörelse.

Looken på podiet var långa, lätta, feminina lockar med mittbena och med inslag av edgy storstadschic. För maximal fyllighet blev modellernas hår uppbyggt med ghd maximal mousse efterföljt av ghd ultimate hairspray för att säkra hållbarheten.

För att ge en modern storstadslook blev de långa lockarna stylade med ghd IV stylern, innan frisyrerna blev färdigstylade med ghd reflection spray för att tillföra fullkomlig glans.

 

Proenza Scholer

 

 

De långa lockarna gick igen till Proenza Schoulers show, som gästades av såväl Mary-Kate Olsen som Nicole Richie, som i övrigt själva står på listan över ghd-användare. De långa lockarna med sidbena vilade konstnärligt på den ena skuldra för att skapa en militärisk atmosfär, som präglade catwalken. För att skapa dessa självsäkra frisyrer hade ghd's stylingteam använt ghd IV mini stylern för att skapa lockarna, efterföljt av ghd sea spray som arbetades in i håret för att skapa en mer naturlig look och ett mjukare fall. Frisyrerna avslutades med ghd ultimate hairspray för att säkra hållbarheten till de coola frisyrerna.

 

 

För att uppnå vårens hetaste trender rekommenderas följande ghd-produkter:


– ghd Maximise Mousse
– ghd ultimate hairspray
– ghd reflection spray
– ghd sea spray

 

– ghd IV styler
– ghd IV mini styler

 För mer information, vänligen se www.ghdhair.com.


ANNONS