Annons

Den frisyren passar dig, enligt ditt HÅRoskop

Den frisyren passar dig, enligt ditt HÅRoskop
7. juli 2019 bal@freemindsmedia.com

07 juli 2019

Den frisyren passar dig, enligt ditt HÅRoskop!

Du vet säkert redan vad ditt stjärntecken står för, men vet du vilken frisyr som passar till? Det får du svaret på nu! Här blir du guidad till den frisyr som passar ditt stjärntecken. Hair Magazines HÅRoskop avslöjar vilken frisyr som passar bäst till dig och ditt sommaröde.

Observera att ironi kan förekomma.

Kräftan - Uppsatta flätor

Kräftan – Uppsatta flätor
22 juni – 22 juli

Om du tillhör stjärntecknet Kräftan så är din sommarfrisyr uppsatta flätor. Det kommer att ge dig en avslappnad känsla som passar perfekt när du ska hålla till i hemliga omgivningar. Ditt hår ska flätas och sedan fästas på huvudet, det kommer att ge dig en förtrollande look som får andra att se dig som den söta person du är.

Tips: Använd färgade hårsnoddar för att göra looken mer sprallig.

Lejonet - Stora lockar

Lejonet – Stora lockar
23 juli – 23 augusti

Om du är Lejon och inte föddes med naturliga lockar så ska du enkelt permanentas. Den frisyr som passar dig är nämligen stora lockar som följer med när du rör dig, vilket passar perfekt till det vilddjur du har inom dig i sommar. Ditt hår ska föntorkas stort med softstyler samt touperas, och du kan med fördel låta ditt stora hår prägla din look som kommer stjäla spotlighten från alla andra i sommar.

Tips: Använd en glestandad kam för att reda ut ditt hår, det förstör inte lockarna på samma sätt som en borste.

Jungfrun - Älvfrisyren

Jungfrun – Älvfrisyren
24 augusti – 23 september
Jungfrun ska satsa på älvfrisyren som kan bäras helt obemärkt, vilket du kommer få användning av denna sommar då du ger dig hän åt ett romantiskt äventyr med full fokus på detta. Håret ska vara långt, vågigt och fäst på bakhuvudet vilket gör att du kommer framstå som graciös och samtidigt trollbinda alla runt omkring dig.

Tips: Plocka blommor vid vägkanten och låt dem bli en del av looken.

Vågen - Asymmetriska frisyren

Vågen – Den asymmetriska frisyren
24 september – 23 oktober
Som Våg bör du välja den asymmetriska frisyren, då det gör att du kommer i kontakt med din medfödda förmåga att balansera. Detta kommer att ge dig ro och öka ditt välbefinnande under sommaren. Ditt hår ska, oavsett om du är kort- eller långhårig, vara kortare på ena sidan än på den andra, vilket skapar en mystik som kommer att göra andra nyfikna.

Tips: Skaffa slingor i håret, det främjar det asymmetriska i looken.

Skorpionen - Hästsvansen

Skorpionen – Den passageindelade hästsvansen
24 oktober – 22 november

Skorpionens frisyr är den passageindelade hästsvansen. Den kommer få dig att känna styrka och sensualitet som gör det möjligt för dig att leva ut dina sommarpassioner. Ditt hår ska sättas upp i en hästsvans som hålls ihop av snoddar på flera ställen och skapar en rad slarviga passager av hår, vilket ger dig en magisk utstrålning som blir dragplåster för flörtiga blickar.

Tips: Använd svarta små, men breda hårsnoddar för att stärka lookens uttryck.

Skytten - Höga hästsvansen

Skytten – Den höga hästsvansen
23 november – 21 december

För Skytten är den höga hästsvansen helt rätt frisyr i sommar. Den svänger lekfullt i luften och ger en energisk känsla när du rör dig ut på din resa genom sommaren, oavsett om det är mentalt eller fysiskt. Ditt hår ska vara lent och samlat i en stram hästsvans, vilket gör att du framstår som målmedveten och ger dig respekt.

Tips: Använd rikligt med hårspray för att undvika småhår och säkerställa en glansig look.

Stenbocken - Knuten

Stenbocken – Knuten
22 december – 20 januari

Som Stenbock är det knuten som ger den styrka du behöver denna sommar, då du kommer fokusera på dina karriärmässiga bedrifter. Ditt hår ska samlas stramt i en knut utan några lösa hår i nacken. Detta ger dig en beslutsam look som får andra att tänka höga tankar om dig.

Tips: Ha alltid en extra hårsnodd med dig i väskan, utifall den du redan har skulle tänjas ut.

Vattumannen – Strandhåret
21 januari – 18 februari

Som Vattuman är det strandhåret som kommer att ge dig den rörlighet du behöver i sommar, för att kunna leva ut din frihet till fullo. Ditt hår ska vara löst, avslappnat och fylligt så att du utstrålar en naturlig aura och får en sexig look som är tilltalande för din utvalda eller för singlar du möter på din väg.

Tips: Ha alltid en saltvattenspray i väskan så att du kan fräscha upp looken under dagen!

Fiskarna - Wetlook

Fiskarna – Wetlook
19 februari – 20 mars

Om du är Fisk ska du satsa på en wet look, då det kommer ge dig ett rent och starkt uttryck som får dig att känna dig självsäker och ger dig lust att söka upp nya upplevelser och ta sommaren med storm. Ditt hår ska vara vått och bakåtkammat och kommer att fånga andras uppmärksamhet eftersom du urskiljer dig från mängden.

Tips: Ha alltid en kam och en hårgelé med i väskan så att du kan hålla frisyren intakt.

Väduren Space buns
21 mars – 20 april

Om du tillhör stjärntecknet Väduren bör du köra på space buns, som ger dig en befriande känsla så att du kan vara särskilt aktiv under sommaren. Ditt hår ska tvinnas eller flätas och sedan fästas i två knutar. Det ger dig en cool, sportig look som visar att du är modig som vågar bära en nytolkning av en välkänd barnfrisyr.

Tips: Köp små hårsnoddar som matchar din hårfärg så att de inte syns i håret.

Oxen
21 april – 21 maj

Oxens sommarfrisyr är spikes. Denna klassiker från 90-talet väcks till liv i sommar eftersom många runt omkring dig har behov av att du intar rollen som trendsetter. Ditt hår samlas i spetsiga, rakt uppstickande tofsar och kan med fördel färgas, vilket gör din look ännu mer vågad och uppseendeväckande så att du kan fängsla streetscenen.

Tips: Ha alltid med dig vax i väskan så att du kan vara säker på att dina spikes förblir upprätta.

Tvillingarna - Flätor

Tvillingarna – Flätor
22 maj – 21 juni
Som tvilling är det naturligt för dig med en tvådelad frisyr och därför ska du satsa på flätor som kan svänga fritt i luften i sommarvärmen och ge dig en lätt, men samtidigt ordnad look. Ditt hår ska flätas från botten till topparna och du kan med fördel byta flätteknik för att skapa variation i looken och visa upp alla dina olika sidor.

Tips: Gå in på Youtube och sök på flätor för att få inspiration till din frisyr.


Text: Julie Johansen
Foto: Stine Ratje

.


ANNONS