Annons

Dyson Blow Dry Bar nu i Sverige!

Dyson Blow Dry Bar nu i Sverige!
15. augusti 2019 Sofia
Dyson Blow Bar

15 augusti 2019

Dyson Blow Dry Bar nu i Sverige!

Text: Dyson pressmeddelande
Foto: Dyson

Enligt ett pressmeddelande från Dyson öppnar de nu deras första Blow Dry Bar i Sverige. Dyson Beauty Lab är belägen i Mall of Scandinavia och erbjuder styling med Dysons senaste skönhetsteknologi.

Dyson meddelar i ett pressmeddelande att de nu öppnar sin första blow dry bar i Sverige. Dyson är kända för sin avancerade skönhetsteknologi och expertis inom hårvetenskap. Dyson Supersonic™-hårfönen och Dyson Airwrap™-stylern, som samtliga stylister i Dyson Beauty Lab är utrustade med, använder ett snabbt men fokuserat luftflöde för att skapa förstklassig styling på kort tid, och skyddar samtidigt håret från värmeskador.

– Vi är stolta över att ha skapat teknologi för verkliga behov och riktiga människor – inte bara för testlabbet. Vår skönhetsteknologi är kärnan i nya Dyson Beauty Lab. Oavsett om ditt hår är rakt, vågigt, lockigt eller krulligt så erbjuds du möjligheten att uppleva vår teknologi på plats, säger Paul Dawson, Vice President of Health and Beauty på Dyson.

Både Dyson Supersonic™-hårfönen och Dyson Airwrap™-stylern har intelligent värmekontroll vilket garanterar att håret inte blir utsatt för extrem värme. Dyson Beauty Lab passar därför kunder som önskar skydda sitt hår, reducera värmeskador som uppkommit av stylingverktyg och vårda hårets naturliga glans och styrka.

– Dyson fortsätter att utmana skönhetsbranschen och nya Dyson Beauty Lab är inget undantag. Att förse människor med en plats där de själva kan uppleva stylingresultaten är extremt värdefullt för att kunna få en förståelse för verktygen och huruvida de passar deras hårtyp. Supersonic™-hårfönen är även konstruerad för att vara tystlåten vilket är avgörande för mig när den ska användas i en salong, säger Robert Preston, Dysons svenska stylingambassadör.

ANNONS