Annons

Essential Looks AW18 – Trend 1: #globaltribe

Essential Looks AW18 – Trend 1: #globaltribe
5. september 2018 bal@freemindsmedia.com

05. september 2018

Essential Looks – #REdefining YOU Collection – Trend 1: #globaltribe

Med Essential Looks sex fantastiska looker samlade i tre trender är det dags att utforska 
ditt YOUniverse …! Den här säsongen handlar allt om det individuella.

Tack vare Schwarzkopf Professionals samarbete med globala influencers och internationella hårguruer – i kombination med en digital strategi med bara det mest nödvändiga – innebär Essential Looks-kollektionen ett helt nytt sätt för frisörer och deras klienter att förhålla sig till de senaste hår- och modetrenderna.

– Vår 2018 #REdefiningyou Collection sammanför globala influencers med världens ledande hårguruer så att de kan dela looker, innovationer och trender som är exakt rätt, exakt nu. Vi pratar om egenmakt, individualitet och inspiration från catwalken – nytolkad för dig och hur ditt liv ser ut i dag. Med tre inspirerande trender har vi skapat expertmakeovers som passar alla stilar, säger Simon Ellis, internationell kreativ direktör för Schwarzkopf, om kollektionen.


Från catwalk till salong
Essential Looks Catwalk Looks skiljer ut sig genom sin starka koppling till modevärlden med skarpa, råa looker som vill synas, medan Salon Looks präglas av en tydlig, sval, kommersiell variation som är perfekt klientmakeovers på salongen!

Vilken blir din nytolkning av säsongens trender?

Trend 1 – #globaltribe

En av de viktigaste trenderna för hösten/vintern 2018 – dagens moderna tribes samlar mängder av globala influenser i ett YOUniverse – som hyllar individen. Först dök det upp på catwalken, nu samsas globala tribalinfluenser med folklore från öst.

Schwarzkopf Professionals Essential Looks: #REdefining YOU Collection - #globaltribeSchwarzkopf Professionals Essential Looks: #REdefining YOU Collection - #globaltribe

Se även: Essential Looks AW18 – Trend 2: #newformal

Schwarzkopf Professionals Essential Looks: #REdefining YOU Collection - #globaltribe

Se även: Essential Looks AW18 – Trend 3: #lucidnocturnes

Foto, hår & makeup: Schwarzkopf Professional


ANNONS