Annons

Avantgarde Coiffure

Avantgarde Coiffure
11. oktober 2013 bal@freemindsmedia.com

11 oktober 2013

Extravaganta frisörsalongen Avantgarde Coiffure

Extravagant och lite exklusivt är det uttryck Ketil Bech Nielsen gärna vill ge sin salong Avantagarde Coiffure. Men framförallt vill han ge sina kunder en totalupplevelse i den moderna och enkla men även klassiskt itanlienskt inspirerade inredningen.

Avantagarde Coiffure är en frisörsalong på 140 kvm, men det som gör salongen speciell är att det är 5,5 meter till taket. Ketil har tagit hjälp av en inredningsfirma då det kommer till tvättplattor, frisörstolar m.m.

Men en väldigt stor del av inredning står Ketil själv för. Bl.a. är flera av väggarna autolackerade för att få den perfekta glansen. Andra väggar är marmorerade förhand som en stor målning. Loungeområdet, där kunderna sitter och väntar, har fått en helt egen stil: ”Jag har valt att inreda vänteområdet som ett loungeområde med ett mycket modern uttryckt – med bubblechairs och silverfärgade kuddar och en bakgrundsbelysning som skiner igenom det matta glaset för att ge ett mjukt och behagligt ljus som i övrigt hela tiden ändrar färg” berättar Ketil.

 

Salongnamn: Avantgarde Coiffure
Ägare: Ketil Bech Nielsen
Klippstolar: 9
Tvättstolar: 3

ANNONS