Annons

Färgstark helg med EDGE Cosmetics i Göteborg

Färgstark helg med EDGE Cosmetics i Göteborg
28. september 2017 bal@freemindsmedia.com

28 september 2017

Färgstark helg med EDGE Cosmetics i Göteborg

Frisörer från Norrtälje till Malmö hade samlats i Göteborg för att ta del av EDGE Cosmetics helg med fokus på de senaste färgtrenderna.Frisörer från Norrtälje till Malmö hade samlats i Göteborg för att ta del av EDGE Cosmetics helg med fokus på de senaste färgtrenderna.

På Sankt Jörgen Park var det full fokus på färg när EDGE Cosmetics anordnade utbildningshelg i Göteborg. Ett 30-tal frisörer från Norrtälje till Malmö hade tagit sig till västkusten för att umgås, inspireras och lära sig mer om de senaste trendfärgerna från NATULIQUE Natural Colours.

Helgen började med en härlig SPA-dag, middag och mingel på lördagen. Trots trevligheterna kvällen innan var frisörerna taggade och fokuserade när det på söndagen var dags för utbildning. 

Nira Stålberg från Buckingham i Malmö inspirerade med trendiga färger och tekniker.Nira Stålberg från Buckingham i Malmö inspirerade med trendiga färger och tekniker.Nira Ståhlberg från Buckingham i Malmö inspirerade med trendiga färger och tekniker.

Blått och metall
Metalliska toner i silver, lavendel och rosa. Nira Ståhlberg från Buckingham i Malmö inspirerade med de senaste trenderna och teknikerna som hon upplevt genom sitt arbete med mode och reklam. Bland annat har hon hämtat mycket inspiration från Copenhagen Fashion Week.

En tydlig trend som är på ingång är just de metalliska tonerna och blått i alla möjliga nyanser, allt från marinblått till babyblå. Modellerna hade färgats in dagen före men Nira berättade ingående vilka recept och tekniker som använts och visade dessutom stylingtekniker som framhäver färgen i modellernas hår.

Läs även: EDGE Cosmetics tummar inte på kvaliteten

På lyxiga Sankt Jörgen Park utanför Göteborg njöt frisörerna av en helg med både fest, avslappning och utbildning.På lyxiga Sankt Jörgen Park utanför Göteborg njöt frisörerna av en helg med både fest, avslappning och utbildning.

Lite extra mod
Robin Dubitzkij, delägare i EDGE Cosmetics, var nöjd med helgen och frisörernas engagemang i utbildningen.

– Det är imponerande att de kunde hålla den skärpan efter en så rolig kväll dagen innan. Vi vill framförallt att de tar med sig lite extra mod från den här helgen, att de vågar tro på sig själva och jobba mer utanför ramarna.

Läs även: Edge Cosmetics presenterar Luxury Tape Extensions

Metalliska toner och framförallt blått kommer starkt inför kommande säsonger. Metalliska toner och framförallt blått kommer starkt inför kommande säsonger. Metalliska toner och framförallt blått kommer starkt inför kommande säsonger.

De kreativa färgernas uttryck förhöjdes med hjälp av styling.De kreativa färgernas uttryck förhöjdes med hjälp av styling.

Se fler bilder från helgen i galleriet:

Text: Camilla Svensson
Foto: 
Emma-Klara Sandberg


ANNONS