Annons

Fondation Guillaumes show ”Tie The Knot”

Fondation Guillaumes show ”Tie The Knot”
1. februari 2017 bal@freemindsmedia.com

01 februari 2017

Romantisk attityd på Fondation Guillaumes visning

Intercoiffure Sverige firade 90-årsjubileum i dagarna två på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Fredagskvällen tillägnades bland annat ungdomsorganisation Fondation Guillaume och deras arbete under året. Under kvällen presenterades deras senaste frisyrkollektion ”Tie The Knot” – en brud- och balkollektion som kombinerar klassiskt romantiska uppsättningar med kreationer fyllda av attityd. I kollektionen ingår även kommersiella festuppsättningar som kan användas på salong direkt.


Alla modellerna på visningen av Fondation Guillaumes frisyrkollektion ”Tie The Knot” vid Intercoiffures Sveriges 90-års jubileum.

– Vi har jobbat mycket med placering och texturer, berättar Frida Wiik från Etage efter showen. Vi har flyttat fram placeringen mot ansiktet och lyft fram personligheten hos modellerna.

Nathalie Lundqvist från Bergfeldts Frisörer fyller i:

– Vi ville skapa mer vågade festfrisyrer även för killar och har därför jobbat med flätor vilket vi ser kommer mer och mer nu.

De tio tjejerna i Fondation Guillaume har tillsammans jobbat med att ta fram kollektionen under året. Till sin hjälp har de haft sina mentorer Gunilla Bergfeldt och Nettan Hedström. Även om de bara har träffats tre gånger innan visningen har de en stark sammanhållning och jobbar bra tillsammans. Det syns också i det ljuvliga resultatet.

 
”Tie The Knot” är en brud- och balkollektion med både kreativa och kommersiella uppsättningar.

 
Kaxig attityd blandas med mjuka, romantiska former i Fondation Guillaumes frisyrkollektion.


Hela Fondation Guillaume som skapat den romantiskt kaxiga kollektionen ”Tie The Knot”.

 
Mentorerna Jeanette ”Nettan” Hedström och Gunilla Bergfeldt som guidat de unga frisörerna under året.

Se även: Foundation Guillaumes Revive-visning

Text: Camilla Svensson
Foto: Mikael Sjöberg 

 


ANNONS