Annons

Första International Hairdressing Awards i Madrid

Första International Hairdressing Awards i Madrid
6. februari 2019 bal@freemindsmedia.com

06 februari 2019

Första International Hairdressing Awards i Madrid

Den första International Hairdressing Awards ägde rum i Madrid och bjöd på både en glimrande prisutdelning och en inspirerande runway-show. Under kvällen delades sex priser ut, bland annat International Hairdresser of the Year.

Den första International Hairdressing Awards ägde rum i Madrid i söndags och den bjöd på både en glimrande prisutdelning och en inspirerande runway-show

Den första International Hairdressing Awards ägde rum i Madrid i söndags och den bjöd på både en glimrande prisutdelning och en inspirerande runway-show

Ett tusental av några av världens främsta frisörer, från 30 olika länder, deltog i den första utgåvan av International Hairdressing Awards, en prisutdelning skapad av frisörer för frisörer för att hylla och höja frisörer i branschen. Den berömda spanska frisören Lluís Llongueras blev under kvällen tilldelad International Honory Award 2019 bland annat för hans långa karriär inom frisöryrket och hans sätt att inspirera andra frisörer i branschen.

Bland 15 nominerade finalister i de fem övriga kategorierna stod det under kvällen klart vilka de fem talangfulla vinnarna var:

Best International Men’s Commercial Collection: Jim Shaw från Storbritannien med kollektionen ”Decade” som visar klassiska stilar mixat med moderna trender.

Best International Women’s Commercial Collection: Brittiska Steven Smart imponerade med kollektionen ”Raw”.

Best International Avant-Garde Collection: Sylvestre Finold, från Frankrike, med kollektionen ”Lauren”

International Artistic Team of the Year: SACO International Team ledda av Richard Ashforth.

International Hairdresser of the Year: Angelo Seminara, framförallt för hans imponerande och fascinerande kollektion Tatami.

Tävlingarna avgjordes genom en omröstning av de fem oberoende jurymedlemmarna

De fem vinnarna tillsammans på scenen.
De fem vinnarna tillsammans på scenen.
Grundaren av International Hairdressing Awards och värden under kvällen, Mikel Luzea.Grundaren av International Hairdressing Awards och värden under kvällen, Mikel Luzea.

Den berömda spanska frisören Lluís Llongueras blev under kvällen tilldelad International Honory Award 2019
Den berömda spanska frisören Lluís Llongueras blev under kvällen tilldelad International Honory Award 2019

Se även: Decade av Jim Shaw

Utöver den storartade prisutdelningen bjöd kvällen även på flera visningar från några av världens främsta teams. De visade upp flera kollektioner och minglade på den lila mattan, som är frisörbranschens röda matta.

På scen visades trendiga och imponerande shower från några av världens främsta team. På scen visades trendiga och imponerande shower från några av världens främsta team.
På scen visades trendiga och imponerande shower från några av världens främsta team. 

Ett stort grattis till alla vinnare önskar Hair Magazine!

I videon nedan kan du se mer från eventet och prisutdelningen.

Text: Estetica (red. Sofia Johansson)
Foto: www.ihawards.com


ANNONS