Annons

Första träffen för Fondation Guillaume 2018

Första träffen för Fondation Guillaume 2018
9. maj 2018 bal@freemindsmedia.com

09 maj 2018

Första träffen för Fondation Guillaume 2018

Under helgen den 14-15 april startade Fondation Guillaume upp årets utvecklingsteam med en tränings- och planeringshelg i Stockholm. De 23 unga frisörerna som arbetar på salonger som är en del av Intercoiffure Sverige över hela landet möttes denna helg i ghd’s studio i Gamla Stan i Stockholm. 

Under helgen samlades 23 entusiastiska juniorer från hela landet i ghd's studio i Gamla Stan i Stockholm.Under helgen samlades 23 entusiastiska juniorer från hela landet i ghd’s studio i Gamla Stan i Stockholm.

Juniorerna från Fondation Guillaume påbörjade under helgen planeringen och arbetet med den årliga kollektionen som kommer ha premiär i januari, i samband med Intercoiffures årsmöte. Detta år ligger fokus på klippteknik och hur man skulpterar fram en frisyr med olika egenskaper. Juniorerna arbetade fram en moodboard, som ska implementeras i hår, makeup, kläder, musik, bild och koreografi, för att till sist summeras i den show där kollektionen äntligen visas upp. 

Linda Schuster och Gunilla Bergfeldt delade med sig av sina kunskaper inom långhårstekniker och visade juniorerna hur man kan leka med grundteknikerna och hur man kan sätta detaljerna till sidan för att först arbeta med form och riktning. Ghd’s tekniker Julia lärde ut nya tång- och flättekniker och visade hur man skapar mjuka rörelser som andas 2018.

Se även: Personality Curls av Fondation Guillaume

Teamet började planeringen och arbete med sin kommande årliga kollektion.Teamet började planeringen och arbete med sin kommande årliga kollektion.Teamet började planeringen och arbete med sin kommande årliga kollektion.

Under coachning fick juniorerna prova på olika tång- och flättekniker.Under coachning fick juniorerna prova på olika tång- och flättekniker.Under coachning fick juniorerna prova på olika tång- och flättekniker.

Under helgen stod ghd för verktyg och utbildning av Julia, som är tekniker för ghd.Under helgen stod ghd för verktyg och utbildning av Julia, som är tekniker för ghd.

Teamet tränas inte bara inom det tekniska, utan även inom allt från scenframträdanden och fotojobb, till hur man arbetar i en styrelse eller ett arbetslag med ansvarsuppgifter. Årets team coachas av Gunilla Bergfeldt, Nettan Bergelin samt medlemmar från Intercoiffure som tränar teamet inom olika områden.

En av kvällarna avlutades med lekfullt allvar i bowlinghallen på Kungsgatan i Stockholm.En av kvällarna avlutades med lekfullt allvar i bowlinghallen på Kungsgatan i Stockholm.

Se även: Intercoiffures nordiska kongress levererade i världsklass


ANNONS