Annons

Frisörshow – Express Yourself med Michael Crispel från KMS California

Frisörshow – Express Yourself med Michael Crispel från KMS California
16. december 2010 bal@freemindsmedia.com
friör show

16 december 2010

Frisörshow – Express Yourself med Michael Crispel från KMS California

Michael Crispel, som är Global Ambassodor för KMS California och ägare av Earth Salon, Toronto Kanada gästade Sverige för två visningar i november, i Umeå den 13de och i Stockholm den 15de..
En sammanfattning från visningen och Michael Crispel som person som vi hörde från deltagarna var: fantastisk, passionerad och full av övertygelse.

Michael är en mycket jordnära person och brinner verkligen för frisöryrket. Han gav många bra tips på hur han har arbetat med sin salong och personal för att få den status salongen förtjänar. Han gav också många bra liknelser från andra yrken och brands som har haft en stor framgång genom ett hårt arbete men också genom att hålla fast vid en filosofi och kvalitet på det man tillverkar och erbjuder, saker som han tycker att frisörer bör titta på och ta efter.

Michael kommer tillbaka till Sverige i mars för två utbildningsdagar och en visning (mer om det i Tendenz kursprogram för våren som kommer i mitten av december). www.tendenz.se

 

Michael visade under de två kvällarna både klippningar och uppsättningar med temat ”express yourself” (KMS Californias tag line) dvs att förstärka varje unik persons egen personlighet och därigenom skapa en frisyr som passar för kunden men ändå är edgy.

.

Stian Holter, Creative Director och Master Trainer för KMS California var side kick till Michael under visningarna. Stians mjuka sätt och goda pedagogiska kunskaper passade utmärkt tillsammans med Michael Crispel.

ANNONS