Annons

Frisyrkollektion- Sassoon – Futuricity SS10

Frisyrkollektion- Sassoon – Futuricity SS10
9. april 2010 bal@freemindsmedia.com

09 april 2010

Frisyrkollektion- Sassoon – Futuricity SS10

FUTURICITY Collection från Sassoon Professional

Futuricity’s nya Orbital klippteknik betyder, att håret klipps i cirklar med samma mittpunkt, eller i band med varierande bredder, som löper parallellt med varandra runt om huvudet. Vinklar och längder klipps precist in i håret för att ge en mångsidig rörelse och textur till de runda formerna. Den trapetsformade volymen, som är bredare i botten än i toppen, ger ett insiktsfullt och modernt uttryck.

     

International Creative Director Mark Hayes säger: “Futuricity är vår syn på modets framtid: Tänk obesvärad lätthet, istället för kylig minimalism; modern romantik istället för omänsklig android. Finish betyder allt för Futuricity-looken;  det enda du skall göra för att bevara looken, är att använda Sassoon Professionals Finish produkter.”

    

    

Sassoon Internationals unika filosofi om teknisk förträfflighet, oövervinlig kreativitet och produkter som levererar, gör det överflödigt med många komplicerade stylingtekniker. Din look blir konstruerad i samband med klippningen och håret, vilket ger dig en enkel och sofistikerad klippning, som sitter som den skall göra. Det har aldrig varit mer tydligt än med Sassoon Professionals SS10 Futuricity Collection. 

     

 

Credits

Hår & Färg  :              Sassoon Creative Team – Sassoon International Creative Director – Mark Hayes
Fotograf:                     Lachlan Bailey @ Streeters
Hårfärg:                      Chromatology by Sassoon Professional
Produkter:                  Cut/Care/Finish by Sassoon Professional


ANNONS