Annons

Grönberg & Partners

Grönberg & Partners
21. mars 2019 Sofia

21 mars 2019

Grönberg & Partners

Foto: Privata

Göran Grönberg som är VD på Grönberg & Partners svarar på några frågor gällande företagets vision och framtidsplaner. Han berättar även hur de kan hjälpa frisörerna i deras dagliga arbete.

 

 

Företagsnamn: Grönberg & Partners AB

Antal anställda: Vi engagerar via anställda, konsulter och agenter totalt 14 personer

Huvudkontor:  Huvudkontor, Lager&Logistik och Education center I Täby, Agronomvägen 2-4. 570 kvm yta

Brands: BALMAIN Paris Hair Couture, GK Hair, INSHAPE Hair Produkt’s,Tailor’s Grooming, Sensido Color, SensidoTrillion Tones by Rebecka Taylor, System 4 och DS Perfume free

När startade företaget?
Företaget startade i september 2005.

Vad är företagets vision?
Grönberg & Partners vill fortsätta med att vara en helhetsleverantör av spännande och innovativa produkter, och intressanta varumärken inom skönhetsbranschen. Vi strävar efter att utveckla vårt varumärke i Sverige såväl som internationellt.

Hur kan ditt företag hjälpa frisörerna i deras dagliga arbete?
Vi kan erbjuda våra kunder ett brett sortiment av nödvändiga produkter som täcker hela salongens behov av Back Bar-produkter samt ett brett sortiment av extremt intressanta retailprodukter.

Vi är ett företag som värnar om våra varumärken och dess värde på marknaden. Vi erbjuder en välbalanserad varuportfölj inom alla nödvändiga salongssegment och prisklasser. Genom nära kundservice i det dagliga arbetet vill vi vara en samarbetspartner som aktivt jobbar med lönsamhet tillsammans med våra partners. Vi ser våra kunder och återförsäljare som partners, precis som vårt företagsnamn antyder.

Genom våra många år i branschen har vi skaffat oss mycket erfarenhet och en bred branschkunskap, vilket ligger till grund för företagets starka DNA. När våra kunder benämner oss som deras bästa leverantör, då har vi nått målet.

En del av Grönberg & Partners lagerlokal

Grönberg & Partners utbildningssalong

En del av Grönberg & Partners lagerlokal

Grönberg & Partners utbildningssalong

Vart är företaget på väg?
Sedan år 2005 har Grönberg & Partners ABs utvecklingskurva gått både upp och ner, men de senaste sex åren har vi genom väl avvägda och noga genomtänkta marknads- och strategibeslut skapat en mycket positiv vändning. Vi har bland annat gått från det lilla företaget med enbart ett varumärke i portföljen till att idag vara ett, fortfarande litet, företag som nu erbjuder produkter till hela branschen. Vårt mål är nu att fortsätta på denna väg som vi nyligen påbörjat.

Vi vill även stärka vårt eget varumärke ”InShape – Infused with Nordic nature” och vårt mål är att växa betydligt, både i Sverige och internationellt. InShape lanserades i augusti 2014 och vi har idag nått ut till tretton länder. Vi kan se en stor efterfrågan på svenska varumärken med nordiska och naturliga inslag utvecklade av framgångsrika frisörer.

För oss är det viktigt att kunna möta frisörernas behov och vi ser därför till att följa marknadsutvecklingen och uppmärksamma nya köpbeteenden. På det sättet kan vi hålla oss uppdaterade och se till att vi alltid kan erbjuda våra kunder ett attraktivt sortiment.

ANNONS