Annons

Hair extensions – Loves Change från Carl M Lundh

Hair extensions – Loves Change från Carl M Lundh
23. mars 2011 bal@freemindsmedia.com

23 mars 2011

Hair Extensions – Loves Change från Carl M Lundh

Expand – tape hair solution by Loves Change.
Känner du dig tunnhårig och vill ha mer volym eller en mer spännand effekt i håret? Då är Expand med Vital Hair® något för dig! Kombinationen av unika fibrer och en godkänd fastsättningsmetod har skapat en produkt som ger ditt hår en helt ny upplevelse – med mer volym och fyllighet. Expand appliceras på ditt hår med hjälp av en specialtejp som är beräknad att hålla för dagliga påfrestniingar och slitage samtidigt som den är skonsam.

Vital Hair®

Fibermaterialet är Vital Hair, en revolution inom hårbranschen! Vital Hairär uppbyggt som äkta hår med både kärna och celler. Äkta hår blir mjukt när det utsätts för fukt – detta gäller även för Vital Hair. Det tål att behandlas som äkta hår. Ändrar man strukturen så håller den sig. Håret är mycket lätt, vilket ger mer volym utan att det behöver kännas tungt. Detta betyder att det enkelt blandar sig med ditt eget hår och känns helt naturligt.

CARL M LUNDH – Den enda hårgrossist du behöver

Som frisör hittar du det mesta till inom hår hos oss: extensions, tejphår, clip-it, peruker, hårvårdsprodukter, ögonfransverktyg, make-up samt många olika kurser. Vill du lägga en order, beställa katalog eller boka kurser – gå in på www.carmlundh.se

Vill du veta mer? Läs då om fler hårvårdsprodukter, kurser eller läsa spännande frisörartiklar


ANNONS