Annons

Hair Protecting Wetsuit – En ny, unik & skyddande hårprodukt

Hair Protecting Wetsuit – En ny, unik & skyddande hårprodukt
13. maj 2015 bal@freemindsmedia.com

13. maj 2015

Hair Protecting Wetsuit – En ny, unik & skyddande hårprodukt

Skyddar håret mor uttorkning och ökar chansen att få ett långt och vackert hår

Hair Protecting Wetsuit är en helt ny, unik och patenterad hårvårdsprodukt som fungerar som en våtdräkt som kapslar in och skyddar hårlängden under själva tvätten. Wetsuit appliceras i blött hår över de porösa längderna  och minskar tvättkraften i schampot när det kommer i kontakt med Hair Protecting Wetsuit. Detta gör att du får ett rent lyft närmast hårbotten med ditt vanliga schampo medan längderna får ett milt närande kurbad när schampot rinner ut över längden. 

Det finns ett behov av rengöring i och närmast hårbotten där fett bildas men att tvätta hela hårlängden kan medföra att håret torkar ut och slits.

Det bästa sättet att undvika slitage från tvätt är att förebygga problemet och med Wetsuit metoden kan du försvaga tvättkraften i schampot på de område där håret är poröst och inte oftast inte är i lika stort behov av djup rengöring.

Wetsuit  fyller håret med stärkande protein, olja, sluter fjällskiktet och lägger sig som en fuktbarriär runt hårlängden. Wetsuit försvagar tensiderna i schampot som inte kan tvätta lika djupt på hårlängden som inte heller är i lika stort behov av fettlösande medel som hårbotten.

Man applicerar formulan i blött hår, ofta från örat och ut. Sen tvättar man hårbotten som vanligt alternativt hela håret och sköljer ur båda produkterna samtidigt. Om man har väldigt torrt och trassligt hår och behöver extra utredning kan man avsluta med balsam om man skulle sakna den kosmetiska effekten.

Med Wetsuit kan man tvätta håret mer ofta utan att vara rädd att schampot torkar ut hårlängden, kortsiktigt kan det betyda mindre frizzigt och statiskt laddat hår och på sikt få ett ”friskare” och därmed längre hår.

Ett axellångt hår som tvättats dagligen kan t.ex ha tvättats över 1000 ggr i toppen och att förebygga en skada är mycket klokare än att endast försöka reparera det kosmetiskt i efterhand. Produkten passar alla med långt hår och funkar utmärkt även på löshår.

Produkten är godkänd av ”grön salong” vilket innebär att den uppfyller väldigt högt ställda miljökrav och innehåller bland annat en alg, fuktbevarande ämne, olja, protein och PH reglerande medel.

Wetsuit finns att köpa på bland annat Eleven, Bangerhead, Lyko och kommer ut hos fler och fler frisörer runt om i landet.

För mer info, kontakta Wetsuit Haircare på tel: 070 7944932, info@wetsuithaicare.com eller besök www.wetsuithaircare.com.

Se fler frisörartiklar om frisörkurser, frisörshower och hårprodukter här!


ANNONS