Annons

Detta är inkluderat i din biljett till Nordic Hair Awards

Detta är inkluderat i din biljett till Nordic Hair Awards
8. maj 2019 Sofia

08 maj 2019

Har du inte bestämt dig ännu?

Text: Alexandra Malmborg

Överväger du fortfarande om du ska köpa en biljett till Nordic Hair Awards? Sluta tvivla – det är en perfekt möjlighet att investera i dig själv som professionell frisör och som business woman/man.

Vid första anblicken tänker du kanske att 1.295 DKK är dyrt, men om du tänker på vad du vanligtvis betalar för några få utbildningstimmar, tycker du verkligen fortfarande att det är dyrt? På Nordic Hair Awards and Expo kan du spendera hela dagen på eventet samtidigt som att du nätverkar, lär dig nya saker, blir inspirerad och underhållen och upplever allt det som händer från klockan 10 på morgonen till 02 på natten.

Om du har ett registrerat företag kan du även dra av momsen och spara ytterligare 25% av biljettpriset. Hur härligt är det?

Vi förstår att det kan vara lite förvirrande och svårt att få en ordentlig överblick över det som faktiskt är inkluderat i biljetten. Därför har vi samlat ihop en lista av saker som du får tillgång till när du köper en biljett till Nordic Hair Awards and Expo.

Under dagen

Alla shower på Main Stage
Det kommer vara mer än 10 (!) shower med bade lokala och internationella stjärnor, där du har chans att lära dig mer om de senaste trenderna och teknikerna.
Se scenschemat här.

En professionell hårmässa med mer än 100 varumärken
På mässan kommer du att kunna mingla och nätverka med över 80 utställare och 100 varumärken.

Alla aktiviteter på mässområdet
Många av utställarna har planerat aktiviteter och överraskningar som du kan uppleva under mässans alla timmar. Det kommer även finnas en selfie booth där du och dina kollegor kan ta några härliga gruppfoton.

Goodie bag
De 1.000 gäster som anländer först till Nordic Hair Awards får med sig en goodie bag med massor av produkter från flera olika varumärken.

Möjligheter att nätverka
Nordic Hair Awards and Expo är det enda eventet i världen där frisörer, barberare och leverantörer från den nordiska friösrindustrin är samlade under samma tak. Om det inte är det bästa stället att nätverka och skapa kontakter på, vad är då det?

Fantastiska produkter på Bazaarområdet
Alla älskar att fynda! Investera I några produkter som du vanligtvis inte använder för att bredda dina kunskaper om vad marknaden har att erbjuda.

Det råa och coola Barberområdet
Ta tillfället i akt och lära dig mer om barberhantverks- och barberarmarknaden på området som dedikerat till barbermärken.

Gratis seminarium om online marketing och SEO
På eventet kommer AW Media bjuda in alla frisörer till ett gratis seminarium om online marketing och SEO skräddarsydd för just frisörer och salonger. Läs mer om det här.

Livetävlingar
För första gången någonsin organiseras det en nordisk frisörtävling och du har chansen att vittna allt! Se när de begåvade finalisterna förbereder deras looks och heja på dina branschkollegor när de kämpar om den ärofyllda vinnartiteln.

Inspiration och uppdatering på de senaste trenderna
Nordic Hair Awards and Expo är det perfekta stället att samla ny inspiration till salongen på. Du kommer att få se de senaste, trendigaste och snyggaste looksen på catwalken samt de allra senaste produktinnovationerna. Vi vågar lova att du kommer att var helt uppdaterad på det senaste efter att du varit på eventet.

Gratis transport

Det kommer att finnas en gratis shuttlebuss under hela dagen. Bussen kommer att kunna ta dig från eventlokalen till centralstationen, med några få stopp på vägen. Se översikten här!

Liveröstning
På eventet kommer du ha chans att rösta på den salong som du tycker ska vinna titeln “Nordic Salon Design of the Year”. Vinnaren blir utvald under dagen och presenterad under prisutdelningen på kvällen.

Äkta danskt “hygge”
Hygge är inte bara ett trendigt ord, det är även något riktigt som både kan och kommer att upplevas på Nordic Hair Awards. Strosa omkring bland de food trucks som finns på eventet, välj någon god gourmetmat, sätt dig ned i loungeavdelningen och omfamna den riktiga ”hygge-känslan”.

Under kvällen

Mingelmiddag med drinkar
Inkluderat i biljettpriset är trevlig självbetjänad ”cup-food-middag” med några drinkar som serveras under kvällens prisutdelning

Prisutdelning
Benjamin Martin är värd under den festliga kvällen där alla de nordiska vinnarna kommer att presenteras för första gången.

Kvällsunderhållning
Under kvällen kommer det bjudas på flera olika shower på scenen. Underhållningen kommer att vara både hårshower och icke-hår-relaterad underhållning.

Alexander Oscar
Den up-coming danska pop-artisten Alexander Oscar kommer att uppträda med några av hans mest kända låtar.

Party
Kvällen avslutas med en stor frisörfest (av det bästa slag) med en DJ som spelar sköna hits som får dansgolvet att gunga till klockan 02.

 

Om inte detta har övertygat dig, kommer nog inget kunna göra det…

ANNONS