Annons

Hårvård – Kérastase Nutri-Thermique

Hårvård – Kérastase Nutri-Thermique
6. augusti 2010 bal@freemindsmedia.com

06 augusti 2010

Hårvård – Kérastase Nutri-Thermique

 

Intensiv närande vård för mycket torrt hår

NUTRITIVE är en komplett produktserie i Kérastase som tillför näring till torrt hår. Nu lanserar Kérastase en ny innovation inom produktserien Nutritive som riktar sig till mycket torrt hår. Nyheten, Nutri-Thermique, är baserad på en ny unik teknologi som aktiveras med hjälp av värme och ger näring till håret på djupet samtidigt som det ger långvarig glans och mjukhet.

Den unika formulan i Nutri-Thermique, är baserad på ämnen som aktiveras med hjälp av värme, exempelvis varmt vatten, stylingverktyg så som värmetänger och fönar. Värmen ökar och förstärker spridningen av de näringsrika ämnen i hårstrået. Nutri-Thermique serien innehåller tre produkter som kompletterar varandra och som säkerställer att håret blir långvarigt glansigt och mjukt.

 

 

Produktöversikt

 

Bain Nutri-Thermique 250 ml

 Intensivt närande och värmeaktiverande hårbad till mycket torrt hår. Innehåller närande ämnen: gluco-active, värmeaktiv polymer, Boron nitride och Xylose. Applicera produkten i vått hår och massera in. Skölj ur med varmt vatten.

Rekommenderat pris 249 sek.

Fondant Nutri-Thermique 200 ml

Närande och värmeaktiverande vård som ger långvarigt glans och mjukhet till håret. Applicera produkten och massera in i längderna och topparna på varmt, nytvättat hår och handdukstorkat hår. Låt produkten verka i 2-3 minuter. Skölj ur med varmt vatten.

 Rekommenderat pris 269 sek. 

 

Masque Nutri-Thermique 200 ml

Intensivt närande och värmeaktiverande masque. Applicera produkten på längderna och topparna på varmt, nytvättat hår och handdukstorkat hår. Låt produkten verka i 5-10 minuter. Skölj ur med varmt vatten.

Rekommenderat pris 379 sek.

 

 

För ytteringare information vänligen tag kontakt med Loreal Sverige AB/ Kérastase Paris på telefon nummer 08 -58 61 52 00 eller besök www.kerastaseparis.se för mer information om vårt övriga sortiment.

 

Läsa mer om frisörbranschen?  Vi har allt inom hårmode, hårvård och hårstyling! Ta även en titt på frisyrkollektioner för mer inspiration, eller varför inte gå en frisörkurs?

 

 


ANNONS