Annons

Hos Grodan & Co med fokus på bryn och fransar

Hos Grodan & Co med fokus på bryn och fransar
21. februari 2018 bal@freemindsmedia.com

21 februari 2018

Hos Grodan & Co med fokus på bryn och fransar!

Browstylingevent hos Grodan & Co

När salong Grodan & co bjöd in sina kunder till browstylingevent fick de tacka nej till nästan 200 intresserade eftersom efterfrågan var så stor. På eventet njöt gästerna av både champagne och bryn- och fransbehandlingar.

Cecilia Nyberg från Grodan & co berättade att det passar perfekt att erbjuda bryn- och fransbehandlingar i samband med att kunden sitter i stolen för att få fixat håret, speciellt vid färgning där det är mycket väntetid – då kan kunden få en frans eller brynbehandling under tiden de väntar.

Tina Zetterlund från Refectocil var även på plats på eventet, där hon bland annat berättade om brynets historia. Alla frisörerna i salongen har fått en gedigen utbildning från Tina så de är 100% bekväma i behandlingarna, de är certifierade i BrowStyling by RefectoCil och kan kalla sig brynexperter. – När man gör en BrownStyling är det viktigt att lägga tid på konsultationen, man kan anpassa behandlingsmetod efter varje kund och tänka på både form och färg. Browstyling hjälper verkligen till att skapa en helhet för varje kund som gör en frisyr, säger Cecilia.

Browstylingevent hos Grodan & Co Browstylingevent hos Grodan & Co

Behandlingarna ger extra service till kunderna, är väldigt lönsamt, tar kort tid och är inte svårt att genomföra. Det är något alla borde erbjuda! De flesta av gästerna visste inte sen tidigare att Grodan & co erbjöd browstyling, men alla var överens om att det är väldigt skönt att kunna få alla behandlingar på samma ställe. Eventet har hjälpt salongen att marknadsföra behandlingarna, under februari har de redan ökat 100% på bokningar på BrowStyling!

Läs även: Glöm inte brynen – öka salongens lönsamhet med BrowStyling

Text: Patricia Egardsson
Foto: Tina Zetterlund


ANNONS