Annons

Fem fördelar med JRL Professionals klippmaskiner och trimmers

Fem fördelar med JRL Professionals klippmaskiner och trimmers
10. maj 2019 Sofia

10 maj 2019

Advertorial

Fem fördelar med JRL Professionals klippmaskiner och trimmers

Text: Camilla Svensson

De manliga kunderna får allt mer, välförtjänt, uppmärksamhet i salongerna vilket gör en kraftfull trimmer och en pålitlig klippmaskin till viktiga komponenter i frisörens verktygslåda. Det innovativa varumärket JRL Professional erbjuder klippmaskiner och trimmers med nya, praktiska funktioner.

Efter att ha arbetat med att tillverka produkter för stora företag i den professionella hårbranschen har det familjeägda företaget JRL de senaste åren stått på egna ben genom varumärket JRL Professional. De har kombinerat sin passion för innovation med ny teknologi och ergonomi. Resultatet är professionella klippmaskiner och trimmers med nya funktioner som underlättar vardagen i salongen. JRL Professionals trimmers och klippmaskiner har utvecklat lösningar på flera av de utmaningar som frisörer och barberare upplever med sina verktyg. Vi har listat fem fördelar med JRL:s klippmaskiner och trimmers.

1. Jämnt resultat på rätt nivå
Många använder sina maskiner på högsta effekt även när det inte är nödvändigt. JRL:s maskiner har en sensor som känner av motståndet och berättar vilken nivå som ger bäst effekt. Vid hårt motstånd justerar maskinen effekten automatiskt så att resultatet blir jämnt varje gång.

2. Minskad hetta på skären
Att använda en lägre hastighet minskar friktionen vilket gör att skären inte hettas upp på samma sätt. För att ytterligare minska värmen är JRL:s trimmers och klippmaskiner utrustade med deras patenterade stay-cool technology; en ny teknologi som genom en liten fläkt kyler ner skären samtidigt som de används.

3. Lägre ljudnivå
Den nya teknologin kombinerat med en lägre hastighet ökar maskinens hållbarhet, ger en bättre kundupplevelse och minskar dessutom ljudnivån i salongen.

4. Skär med lång livslängd
Alla JRL:s skär är utrustade med en självslipande teknik som ger lång livslängd. Skären är vinklade på ett sätt som gör att de slipar varandra istället för att slita på eggen. De blir inte vassare med tiden men skären jämnar ut varandra så att de behåller samma skärpa i en längre period.

5. Lång batteritid
För att kunna erbjuda kunderna en proffsig upplevelse är det viktigt att trimmern eller klippmaskinen presterar hela behandlingen igenom. JRL:s maskiner har en batteritid på mellan 4 – 7 timmar, beroende på modell, efter fyra timmars uppladdning vilket säkrar ett professionellt resultat hela dagen.

Följ @jrlusa på Instagram för massor av inspiration.

För mer information, kontakta din frisörgrossist.

Se även: JRL Professional

ANNONS