Annons

KMS California event på Nalen i Stockholm

KMS California event på Nalen i Stockholm
3. februari 2016 bal@freemindsmedia.com

03 februari 2016

KMS California event på Nalen i Stockholm

KMS California event på Nalen i Stockholm
Flådiga Nalen husade KMS eventet med Simon Miller.

Med den historiska platsen Nalen som mötesplats, var scenen klar för en händelserik kväll för de mer än 300 närvarande frisörerna från hela Norden. Den berömda hårartisten från KMS California, Simon Miller, visade upp de senaste trenderna från märket. Fem stilar framhävdes lite extra; lived-in waves, boho curls, bold fringe, hidden layers och shattered bob. För att skapa vackra looks blev KMS’ produktportfölj flitigt använd, häribland styling och hygienprodukter från HairPlay, FreeShape, TameFrizz och ColorVitality.

 
Simon Miller, visade upp de senaste trenderna från KMS
Den berömda hårartisten från KMS California, Simon Miller, visade upp de senaste trenderna från märket.

Simon Miller är en känd aktör i branschen och har med sin stora passion för yrket och mycket kreativt tänkande utvecklat en kärlek till att utbilda likasinnade frisörer från hela världen. Han reser därför inte bara runt i sitt hemland USA, men även i andra delar av världen för att dela med sig av sin unika kunskap och vidareutbilda de bästa frisörerna i branschen.

Unik och användbar kunskap var något de deltagande frisörerna på Nalen kunde ta med hem efter en underhållande kväll i sällskap med KMS California och Simon Miller.

Simon Miller visar sin passion för hår på scenen
Simon Miller visar sin passion för hår på scenen.

 
Simon Miller visade publiken fem olika frisyrer stylade med KMS Californias produkter.


Här ser ni de fem stilar som framhävdes lite extra under showen; hidden layers, shattered bob, bold fringe, boho curls, lived-in waves.

Se fler bilder från showen här:

Foto: Mikael Sjöberg


ANNONS