Annons

Kort och färgglatt – inspiration från Instagram

Kort och färgglatt – inspiration från Instagram
30. maj 2019 Sofia

30 maj 2019

Kort och färgglatt – inspiration från Instagram

Text: Kristine Larsen

Sommaren är precis runt hörnet och de varma sommardagarna gör att många längtar efter en lättare och kortare frisyr. Och varför inte ge den korta frisyren en härlig touch med en fräsch och spännande färg? Vi har spanat runt på Instagram och hittat några tuffa och korta frisyrer i härliga färger. Ta en titt och låt dig inspireras!

@kiddysmile
Vi ser ofta artisten Kiddy Smile med en kort och färggrann frisyr. Här har han gått efter en helt rosa variant och kombinerat med ett guldigt hårsmycke. We like!

@martinarawet
Martina Rawet hos Bumble and Bumble i Oslo har skapat en rad olika färggranna frisyrer, inspirerade av just Kiddy Smile. Martina är även nominerad till Nordic Young Talent of the Year på Nordic Hair Awards 2019.

 

@riawna
Amerikanska Riawna Capri har gett skådespelare och modellen Ruby Rose en färgrik frisyr med både lila, rosa och blåa toner. Snyggt!

@stepthebarber
Stephan Swearingen har gett sin kund en kort frisyr med en snygg blå färg kombinerat med ett kreativt mönster på sidorna. De röda läpparna skapar en härlig kontrast och sätter verkligen pricken över i:et.

@haircreators
Dubai-basereda Hair Creators Academy har gett sin kund en otroligt snygg lila lavendelfärg. Det gillar vi!

Dela dina frisyrbilder med oss!

Vi älskar att inspireras av alla snygga frisyrer och stylingar som finns därute och vill gärna se just ditt arbete. Dela dina bilder med oss genom att hastagga #hairmagazinese så är det kanske din bild som dyker upp i vår nästa inspirationsartikel!

ANNONS