Annons

Låt inte rädslan stå i vägen för dina drömmar

Låt inte rädslan stå i vägen för dina drömmar
7. december 2018 bal@freemindsmedia.com

07 december 2018

Låt inte rädslan stå i vägen för dina drömmar

Yildis ”Idde” Charbachi satte sin egen rädsla åt sidan och gjorde verklighet av sin dröm. Genom att nyttja sina kontakter grundade hon konceptet Fashion Show Day Party på Mr French i Stockholm under Fashion Week – till våren gör hon det igen.

Goodiebagen till gästerna var full av sponsrat innehåll och en historia om Idde själv.
Goodiebagen till gästerna var full av sponsrat innehåll och en historia om Idde själv. 

Till vardags arbetar Yildis ”Idde” Charbachi på altoego på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Hon är en del av Mr Smiths internationella kreativa team och håller därför även till backstage under Fashion Weeks i Stockholm, Paris, Milano, New York och London. Idde, som i år är en del av Intercoiffures trendgrupp, har länge haft en dröm om att skapa något eget och kombinera allt hon själv tycker är kul; hår, mode, dans, musik, fest, kreativitet och mat i ett eget koncept. En rädsla för att misslyckas har alltid stått i vägen men en dag bestämde hon sig bara. Det var dags att göra slag i saken.
– För att få göra en egen visning måste man oftast jobba för ett företag och det är inte alltid man får göra en visning då heller. Jag ville göra det, och göra det på mitt sätt. Jag har haft det som en dröm i många år. Tillslut blev jag så trött på känslan av att jag inte vågade, och jag kände att jag var tvungen att våga helt enkelt.

Yildis "Idde" Charbachi tog tag i sin egen dröm och skapade ett event med allt hon själv gillar; hår, mode, dans, musik, fest, kreativitet och mat.
Yildis ”Idde” Charbachi tog tag i sin egen dröm och skapade ett event med allt hon själv gillar; hår, mode, dans, musik, fest, kreativitet och mat.

Welcometowelcome sponsrade modevisningen som stylades av Richard Becker.Welcometowelcome sponsrade modevisningen som stylades av Richard Becker.


Artikeln är längre. Läs hela artikeln i vårt onlinemagasin.

Se fler bilder från Fashion Show Day Party i galleriet nedan.

Text: Camilla Svensson
Foto:
Maximilian & Michael SundinANNONS