Annons

Maria Nila gör skillnad i samband med World Vegan Day!

Maria Nila gör skillnad i samband med World Vegan Day!
1. november 2019 Sofia

01 november 2019

Maria Nila gör skillnad i samband med World Vegan Day!

På World Vegan Day anordnar Maria Nila en insamling för att rädda noshörningarna från att utrotas. De skänker alla intäkter från deras Vegan Day Box till detta ändamål.

Den 1 november är det World Vegan Day och detta firar bland annat Maria Nila för att lyfta vikten av att skydda de vilda djuren för de kommande generationerna. I år engagerar Maria Nila sina kunder i en insamling. Intäkterna går till The Perfect Wolrd och Care for Wild Rhino Sanctuary, @careforwild, för att rädda föräldralösa noshörningar.

En kamp mot klockan

Noshörningshorn beräknas vara det dyraste materialet på den svarta marknaden idag. Mycket mer värdefullt än guld och diamanter. Var åttonde timme dödas en noshörning för sitt horn av tjuvskyttar . Noshörningarna hotas att bli utrotade under vår livstid men tillsammans kan vi göra en skillnad!

Av denna anledningen har Maria Nila i år skapat en box, Vegan Day Box. Alla intäkter från Vegan Day Box kommer att gå till The Perfect World Foundation och för att rädda de utrotningshotade noshörningarna.

Läs mer om Maria Nilas arbete här!

Vegan Day Box

World Vegan Day Box är ett firande av Maria Nilas kärlek till vår planet. Alla vinster de gör nästa vecka kommer att rädda den hotade noshörningen.

Vegan Day Box innehåller:
True Soft Shampoo 350 ml
True Soft Conditioner 300 ml
Meadow Hand Soap 300 ml
Vegan Day 2019 tygväska

Ett mjukt schampo och balsam för torrt hår som stärker hårets struktur. Arganolja minskar frizz och Color Guard Complex skyddar färgen i färgbehandlat hår. En mild handtvål med en fräsch doft av frodiga gröna ängar som lämnar händerna rena och fuktiga. Innehåller 100% veganska ingredienser.

Vegan Day Box

ANNONS