Annons

Muse – Step by step av Philipp Haug

Muse – Step by step av Philipp Haug
29. juli 2019 Sofia
step by step frisör

29 juli 2019

STEP BY STEP

Muse

Hår: Philipp Haug, TONI&GUY
Creative Direction: Sacha Mascolo-Tarbuck
Makeup: Lan Nguyen
Fotograf: Jack Eames

Inspirationen till denna look är fashionmodellen Lera Abova då hon fotograferades av David Sims för Vouge Paris. Det som var intressant var sammansättningen av skönhet och edginess, styrka och mjukhet, i slutändan kvinnlighet och androgyni. Inspirationen för formen kommer från den nya amerikanska ambassaden i London som designades av Kieran Timberlake. Fasaden har en otrolig kombination av rektangulära och runda former, vilket resulterar i en kraftfull stil.

Step 1

Börja längst bak och arbeta med parallella böjda sektioner, upphöjda till 90 grader på sektionens topp för att följa huvudformen. Gradera försiktigt i nacken för att skapa en mjukare form.

Step 2

Håll håret med ett fingerdjup på sidopanelen och klipp parallellt med den horisontella delen. Använd därefter scissor-over-comb tekniken för att skapa ett undercut område. Lägg sedan till detaljer genom håret på hårfästet för ökad styrka.

Step 3
Fortsätt ta parallella horisontella sektioner tills du når toppen av sidopanelerna. Flytta varje sektion för att skapa en stationär guide för att skapa en grafisk kontur.

Step 4

Gå nu vidare till toppsektionen och ta parallella, böjda sektioner. Håll håret i 90 grader för att flytta och avbryta formen på baksidan. Linjen är point-cut, vilket ökar skärlinjen framåt.

 

Step 5

Använd en en hårfön från label.m och label.m Cushion Brush och föna håret från sida till sida för att jämna ut hårets yta.

Step 6
Ta en väldigt bred, trekantig sektion från framsidan och dela håret i lika stora delar. Kamma håret till sitt naturliga fall med absolut ingen elevation höjdgrader innan du använder en teknik för att spetsa håret från insidan och ut, för att skapa en stark, rundad frans.

ag en meget bred trekant-sektion fra fronten og del håret ligeligt på hver side. Red håret til dets naturlige fald til absolut ingen elevation, før du anvender frihåndsteknik til point cut af hårets inderside og ud, for at skabe et flot, afrundet pandehår.

Efterbild

ANNONS