Annons

Nikita Hair – Fairytale

Nikita Hair – Fairytale
21. april 2009 bal@freemindsmedia.com

21 april 2009

Ny kollektion från Nikita Hair – Fairytale

Mjukhet och överdrivet är den vackra trenden Fairytale. Här finns det plats för drömmar och fantasi. Vi anar inslag av en fjärran tidsålder där romantik och överdådighet råder.

Frisyrerna är präglade av mycket textur, oavsätt längd på håret. Det finns inga skarpa linjer, håret ska vara mjukt och uppklippt. Inspirationen är hämtad från ävertyr och svunnen tid där man leker med oanade höjder och volym. Färgerna i hårtrenden är dova och har en liten ”smutsig” prägel.
I kläderna ser vi mycket samma färger som i hår – dova, ”smutsiga” toner med grumliga inslag. Lila, brunt, beigt och blått går igen. Det vackra överdådiga och romantiska kommer till uttryck genom spets, broderier, kragar och tyll.

Essensen i trenden understrykes vidare av färger och tekniken i makeup.En glödande hud med solpuder som rouge, eller ljus hud med rosiga kinder skapar den rätta grunden i looken. Skimrande skuggor i jordfärger, guld, brons, brunlila eller pastelltoner som rosa, lila, grön skapar en vacker blick i Fairytale. Bryn ska vara markerande och gärna lite buskiga, medans läpparna är naturliga, eventuellt lite färg på den tjockaste delen. Många, många lösögonfransar garanterar rätt finish!

En romantisk och söt frisyr, med massa volym och textur. Olika tekniker är använda och den lösa flätan ger en extra touch av Fairytale.

Vågor, volym och överdrivning kommer till uttryck i denna look. Vi befinner oss i äventyrsvärlden med goda feer och vackra prinsessor.

Textur och rörelse skapar här en barsk och maskulin look, samtidigt som det drömmande och romantiska uttrycket tas till vara på. Tunna slingeffekter i en ”smutsig” färgton ger frisyren mer liv.

Lösa lockar ger en romantisk känsla och höjden på frisyren sätter en graciös prägel på helheten. Slingeffekt är använt för mer liv och rörselse.

Se fler artiklar här 


ANNONS