Annons

Cut N Go

Cut N Go
11. oktober 2013 bal@freemindsmedia.com

11 oktober 2013

Nyinredda salongen Cut N Go – Den första av flera salonger

Kunder som kommer in från gatan och skall klippas till förnuftiga pengar är dem Salon Cut N Go vänder sig till. Men det finns bestämt ingenting budget med inredningen och salongens atmosfär. Salongen är den första av flera och inredningen, som är skapad i samarbete med Bella Vista, blir en del av frisörkedjans uttryck.

Salon Cut N Go i Glostrup Storcenter

  

Salong Cut N Go är inbjudande och trevlig att träda in i. Här är massor av rymd, ljus och luft, och färgerna är dämpade och behagliga. Och det är precis just det Cut N Go skall vara: inbjudande. För konceptet är – som namnet antyder, att kunderna skall kunna komma in från gatan utan att ha beställt tid, sätta sig i väntrummet och bläddra i en tidning, och inom kort tid kan de bli klippta och behandlade – till ett mycket rimligt pris.

     
Även om det handlar om här-och-nu klippning till förnuftiga pengar, är det inte billighet som salongen utstrålar.
Salongen är nyindredd i samarbete med Bella Vista.

Salongen ligger i ett köpcentrum som är upplagt när det gäller impulsiva kunder. I ett stort köcentrum är besökarna inställda på att köpa och de har tagit sig tid för att shoppa. Just för att kunna leva upp till konceptet är det fem frisörer i salongen så det finns nästan alltid en ledig medarbetare, och inte minst tid till att erbjuda optimal service som också är en av Cut N Go’s grundstenar.

 

INGEN RABATT HÄR…
Även om det handlar om en bra klippning till förnuftiga pengar så utstrålar salongen inte någon form av ”billighet”. På golven ligger stora naturliga klinker i en vacker ljus brun nyans och väggarna är målat i en färgton som matchar de råa, exklusiva golven. Inventarierna är från Bella Vista, liksom stolar, hyllor, de sex behandlingsplatserna samt de två tvättplatserna som står på en liten förhöjning mitt i salongen. På väggarna hänger tunna glashyllor till säljprodukterna och disken, där man tar emot kunderna, är uppbyggd i glassten som på ett riktigt snyggt sätt understötar den lite exklusiva, rå och stilrena uttrycket.

  Inget lämnas åt slumpen hos salong Cut n go. Och de runda formerna återses i hela inredningen.

Även belysningen i salong Cut N Go står Bella Vista bakom och själva inredningsprocessen har skett genom en bra dialog mellan Bella Vistas utsända och salongens ägare Lars. Man har hela tiden haft funktionalitet och bra atmosfär som ledord. Resultaten är ytterst tillfredsställande och lever upp till alla de krav som ställs på en ny frisörsalong.

De vackra stolarna vid behandlingsplatserna är alla från Bella Vista. De runda formerna understryker den mjuka stilrenheten som kännetecknar salongen.

Utöver att bli klippta i salongen kan kunderna köpa på sig en rad produkter samt få ordnat naglar i nagelbaren som är placerad centralt i salongen – öppen och inbjudande för alla som kommer förbi.

 

FLER SALONGER
Cut N Go öppnade den 1e November 2012 och har sedan dess fått in riktigt bar respons. Faktiskt kommer det riktigt många nya kunder varje dag, så klientelet består både av kända och okända ansikten. Planen är heller inte att stoppa här. Redan nu planeras öppning av ytterligare två köpcentrumsalonger och en CUT N GO flagship store i huvudstaden.

Salon Cut N Go i Glostrup Storcenter Tvättplatserna är lacerade på en förhöjning mitt i rummet så att det finns gott om rymd, ljus och luft.

 

INVENTARIER
2 stk. massageTvätt kr. 22.000
6 stk. pumpstolar, mindre använda kr. 14.000
6 stk. betjäningsplatser kr. 39.000
1 stk. säljsarrangemang kr. 8.000
1 stk. ljuss vid arbetsplats kr. 9.500
1 stk. diverse inventarier kr. 12.000

Alla priser är exkl. moms

Foto: Claus Peuckert

 

ANNONS