Annons

Oldenstedt & Co

Oldenstedt & Co
22. februari 2019 bal@freemindsmedia.com

22 februari 2019

Oldenstedt & Co 

Oldenstedt & Co drivs av de två kreativa kvinnorna Maria Oldenstedt och Anette Petersson som, båda två, älskar skönhet, människor och konstnärligt skapande.

Företagsnamn: Oldenstedt & Co
Antal anställda: 
Två, Maria Oldenstedt och Anette Petersson.
Huvudkontor: 
Odengatan i Stockholm

Företaget startades när Maria & Anette träffades på olika frisörevent och började prata om att skapa en plats där båda deras passioner kunde mötas. Maria brinner för utbildning och kreativt skapande- Anette driver för att ordna event, kurser och att samla människor. Tillsammans delar de även passionen för skönhet, mode och kunskap.

I deras lokal på Odengatan har de en butik, ateljé, showroom, salong och en event lokal. I butiken finns konst, möbler, mode och skönhetsprodukter som alla är noga utvalda efter kvalitet, kreativitet och dess omtanke för miljön.

Salongen på Odengatan i Stockholm.

Vad är företagets vision?
Vår vision är att bygga en plattform där kreatörer kan samlas och skapa på olika sätt. 

Hur kan ert företag hjälpa frisörerna i deras dagliga arbete?
Förutom att frisörerna kan hyra våra lokaler för egna event och konferenser så jobbar vi med egna utbildningar. Vi sätter ihop kurser inom skönhet speciellt anpassade för frisörer. Allt från makeup, styling och konsultationsteknik.

Vart är företaget på väg?
Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt koncept. Letar alltid efter nya kreativa aktörer att koppla samman i vår lokal. Att sen jobba både digitalt parallellt med att hitta tillbaka till fysiska möten där vi kan hitta gemenskap och inspiration. Att skapa nya vägar för att sprida kunskap och sätt för våra kunder utvecklas kreativt.

ANNONS