Annons

Om oss

Välkommen till Hair Magazine!

Hair Magazine är Nordens största branschmagasin för frisörer. I det tryckta magasinet, online här på hairmagazine.se och på sociala medier kan du hålla dig uppdaterad om allt spännande som händer i frisörbranschen, både lokalt och globalt.

Hair Magazine, som ägs av Freeminds Media A/S, distribueras gratis till alla registrerade frisörer i Norden, fyra gånger per år. Gemensamt har de nordiska magasinen en räckvidd på ungefär 43 000 registrerade frisörer, varav 19 000 i Sverige.

Freeminds Media

Freeminds Media A/S är en mediebyrå som producerar nischade medier, både online och i tryckt format, specifikt inriktade på frisörbranschen. Freeminds Media grundades i Danmark 2002 och är idag starkare än någonsin. Vi växer så det knakar och är alltid intresserade av nya samarbeten och möjligheter för att expandera vår verksamhet. Kontakta oss gärna på hello@freemindsmedia.com om du har tips, idéer, ris eller ros.

Läs mer om våra köp- och leveransvillkor här.

Få Hair Magazine gratis till salongen

Hair Magazine, som ägs av Freeminds Media A/S, distribueras gratis till alla registrerade frisörer i Sverige, fyra gånger om året. Tillsammans har våra nordiska magasin en samlad upplaga på cirka 43 000 registrerade frisörer. Om du av någon anledning inte får magasinet i dagsläget så hjälper vi dig gärna.

Skicka ett e-mail med ditt organisationsnummer, salongens namn och adress till hello@freemindsmedia.com eller ring oss på 08 52 50 70 43 så hjälper vi dig.

Prenumerera på Hair Magazine

Vill du ha mer än ett exemplar av magasinet till salongen? Eller är du inte frisör men ändå intresserad av att prenumerera på Hair Magazine? Oavsett vilket så ser vi naturligtvis till att du får magasinet skickat till dig. Registrera dig som prenumerant och få de senaste frisörnyheterna direkt hem i brevlådan fyra gånger om året.

Hair Magazine Sverige: 480 kr/år + porto.

Kontakta hello@freemindsmedia.com för ytterligare information.

Hair Magazine Partners

Här kan du se våra goda samarbetspartners, samt läsa mer om var och en av dem.

Läs vår
mediainformation

Annonsinformation

Print

Hair Magazine är en branschtidning riktad till frisörer i Sverige. Vi vänder oss till salongsägare, frisörmästare, barberare, assistenter och elever i frisörbranschen och är oberoende av externa intressen. Hair Magazine distribueras adresserad till alla frisörsalonger samt frisörskolor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Kvaliteten på Hair Magazine som trycksak och dess innehåll resulterar i ett högt spar- och läsvärde, vilket förlänger och förstärker effekten av annonserna.

Materialespecifikationer:

  • Högupplöst PDF-fil
  • Tillägg 4mm för beskärning på alla sidor
  • Läsbara element min. 10 mm från kanten
  • Bilder i 300 dpi
  • Färger i CMYK
  • Typsnitt ska vara inkluderat i PDF-filen.

Vi erbjuder också kreativa annonser som t.ex. uppslag, utvik, tjockare sidor, vykort, inlimmade samples, advertorials m.m.

Online

Hairmagazine.se är en B2B-hemsida som uteslutande riktar sig till frisörer. Vi arbetar med målinriktad marknadsföring av hemsidan direkt mot frisörer, bland annat genom branschtidningen Hair Magazine och genom våra sociala medier.

På hairmagazine.se erbjuder vi många olika sätt att annonsera, bl.a. genom registrering, pop-up, annons i det elektroniska nyhetsbrevet, solomailutskick, boostade Facebook- & Instagraminlägg och diverse banners på hemsidan.

 

Om du har frågor till någon av de ovanstående punkterna är du välkommen att kontakta oss på mail  eller på telefon.

Tel.: +46 (0)8 52 50 70 43
Mail: hello@freemindsmedia.se

Om du har en bra historia, relevanta nyheter för branschfolk eller annat som kan vara intressant för oss på Hair Magazines redaktion, vänligen maila oss! Kanske är det just din nyhet som förs in!

Freeminds Media A/S kan ikke holdes ansvarlige for eventuel nedetid, nedsat fremkommelighed eller problemer med bestemte forbindelser. Der refunderes ikke penge for bannere, annoncer eller registreringer pga. nedetid, som Freeminds Media A/S ikke direkte har indflydelse på, herunder naturkatastrofer, strejker, kabelfejl hos direkte eller indirekte leverandører.