Exclusive:

Home Hårvård Shampoo Arganmidas Travel Kit 2x50ml 100 ml

Arganmidas Travel Kit 2x50ml 100 ml

119 kr
Det billigaste priset för Arganmidas Travel Kit 2x50ml 100 ml är just nu 119 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Varumärke: ARGANMIDAS

Arganmidas Clear Hydrating Shampoo
Rengör skonsamt och tillför näring; såsom arganolja, keratin, fettsyror, proteiner och andra näringsämnen.
Få tillbaka liv och lyster i håret med Arganmidas marockanska Argan Oil Clear Hydrating Shampoo. Berikad med arganolja, rik på E-vitamin och keratin som är stärkande för håret.Detta shampoo hjälper till att återställa lyster och glans samtidigt som det återfuktar håret. Fungerar även utmärkt för färgat hår.Applicera på vått hår och massera försiktigt in i hårbotten. Skölj och upprepa vid behov. För bästa resultat, följ upp med Arganmidas Moroccan Argan Oil Clear Hydrating Conditioner.Fri från Parabener
50ml
Arganmidas Clear Hydrating Conditioner
Reder försiktigt och rekonstruerar håret samtidigt som det tillför arganolja, keratin, fettsyror, proteiner och andra näringsämnen.Reparera håret med Arganmidas marockanska Argan Oil Clear Hydrating Conditioner, som är gjort speciellt för att reda ut och återfukta ditt hår. Denna fantastiska balsam är tillverkad av en unik blandning av ingredienser; vitamin E, rik på arganolja, proteiner och keratin. E-vitamin bidrar till att förbättra och stärka håret, keratin och proteiner hjälper till att berika ditt hår. Återfå den underbara känslan av silkeslen mjukhet och glänsande glans i ditt hår. Fungerar på alla hårtyper.Efter rengöring med Arganmidas Moroccan Argan Oil Clear Hydrating Shampoo, applicera balsam i fuktigt hår från hårbotten till topparna.Låt verka 1-2 minuter. Skölj väl.Undvik kontakt med ögonen.
50ml
Arganmidas Travel Kit 2x50ml 100 ml

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arganmidas Travel Kit 2x50ml 100 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter