Exclusive:

Hem Hårvård Shampoo By Lyko Silver Kit

By Lyko Silver Kit

199 kr
Det billigaste priset för By Lyko Silver Kit är just nu 199 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Varumärke: By Lyko

Lyko Silver Shampoo
By Lykos Silver Shampoo är för dig som vill avlägsna oönskade varma och gula nyanser i blonda och gråa hår.
- Neutraliserar och dämpar gula toner- Fuktbevarande ingredienser- 100% veganskt- Tillverkade i SverigeBy Lykos Silver Shampoo innehåller violetta färgpigment som rengör och neutraliserar oönskade gula toner i blont och grått hår. I By Lykos silverschampo finns ”Lyko Care Complex” men med EXTRA mycket fuktbevarande ingredienser för att göra håret härligt mjukt och läckert flowy! Lite insideinformation: silverschampot är den produkt i By Lykos egna sortiment som tagit allra längst tid att utveckla. Är 100% veganskt.
Användning:Applicera i blött hår, massera upp ett lödder och skölj noggrant ur.
250 mlLyko Haircolor C/17 White PlatinumHårbalsam som ger omedelbar glans och nytt liv till ditt färgade hår.Användning: Använd handskar. Fördela balsamet jämt på tvättat och handdukstorkat hår och låt verka i 3-10 minuter, beroende på önskad effekt. Skölj med rikligt med vatten. Färgen tvättas gradvis ur och är borta efter 5-6 tvättar. Vid extremt poröst hår varar färgeffekten längre än 5-6 schamponeringar.VARNING!Kan orsaka allergiska reaktioner. Det rekommenderas att du först gör ett test för att se om du är känslig mot produkten. Använd inte för att färga ögonfransar eller ögonbryn. Använd inte vid känslig eller irriterad hårbotten. Undvik att få produkten i ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen ska du omedelbart skölja ögonen med rikligt med vatten. Se till att skydda dina kläder. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd endast för avsett syfte.Räcker till 8-10 användningar.200 ml
By Lyko Silver Kit

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”By Lyko Silver Kit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter