Exclusive:

Hem Styling Värmeskydd Eleven Australia Miracle Hair Treatment Shampoo 300 ml

Eleven Australia Miracle Hair Treatment Shampoo 300 ml

249 kr
Det billigaste priset för Eleven Australia Miracle Hair Treatment Shampoo 300 ml är just nu 249 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Varumärke: Eleven Australia

MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO (& CONDITIONER) är den dynamiska duon för alla som vill ladda håret med fukt, minska friss och förebygga kluvna toppar. Så hur sker magin? ELEVEN Australia introducerar den älskade hudvårdsingrediensen hyaluronsyra i hårvårdsbranschen. (På samma sätt som i hudvård fungerar den som en fuktbevarande faktor och låser in fukt).
MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO (& CONDITIONER) är också berikade med gurkextrakt (fullproppat med A- & C-vitaminer), kamomillblomma (stärkande och förebyggande av kluvna toppar), rosmarin (närande) och papaya (ger glans och spänst).
EGENSKAPER
-ÅTERFUKTAR
-MINSKAR FRISS
-GER GLANS
-VÄRMESKYDD UPP TILL 220 °C
-FÄRGSKYDD
-NÄRINGSGIVANDE
-REPARERANDE
-GER MJUKHET
DOFT AV KOKOS & LIMEAnvändning:Arbeta upp ett lödder av produkten i händerna och applicera på vått hår, skölj. Upprepa vid behov.
TIPS:
Eftersom schampot är sulfatfritt och innehåller hyaluronsyra är det ett låglöddrande schampo, utformat för att reparera håret samtidigt som det rengör.300 ml
Eleven Australia Miracle Hair Treatment Shampoo 300 ml

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Eleven Australia Miracle Hair Treatment Shampoo 300 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter