Exclusive:

Home Hårvård Shampoo Epiic nr. 1 Repair’it Shampoo ECOCERT® 250 ml

Epiic nr. 1 Repair’it Shampoo ECOCERT® 250 ml

302 kr
Det billigaste priset för Epiic nr. 1 Repair’it Shampoo ECOCERT® 250 ml är just nu 302 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Varumärke: Epiic Hair Care

Detta återfuktande och återställande schampo från epiisk hårvård hjälper till att reparera kemiskt behandlat, torrt och skadat hår. Dessutom skyddar produkten även håret från skador orsakade av värmestyling, så att håret behåller sin fukt. Den innehåller den perfekta kombinationen av algextrakt, som ger håret styrka och glans, samt Aloe Vera, som har en lugnande effekt på hårbotten.
Skäm bort dig själv med en fräsch doft av koriander och citrus och få en lyxig känsla av spa, doft och välbefinnande. Lämplig för torrt, skadat och färgat hår.
Produkten är 100% vegansk och givetvis inte testad på djur.
Produkten är gjord av ultrasmå molekyler, som gör att vårdämnena tränger djupare in i håret och lämnar det mer glansigt och starkt. Samtidigt är pH-värdet väldigt lågt vilket gör att hårstråna inte öppnas mer än nödvändigt. På så sätt tvättas och vårdas håret mycket skonsamt.
Alla produkter är helt fria från SLS och parabener, och endast naturliga ingredienser används. Alla parfymer utvinns naturligt från blommor och växter.
Epiic hair care Repair'it-serien är certifierad enligt den strikta europeiska standarden för naturliga och ekologiska kosmetiska produkter; COSMOS Ekologisk.
Detta innebär bland annat att minst 95 % av produktens innehåll ska bestå av naturliga ingredienser, minst 95 % av produktens extrakt och oljor ska vara ekologiska, minst 10 % av ingredienserna i produkter som sköljs ur efter Användningen ska vara ekologisk och minst 20 % av ingredienserna i produkter som inte sköljs ur direkt efter användning ska vara ekologiska. Dessutom ska alla produkter så långt det är möjligt förpackas i återanvändningsbara eller nedbrytbara förpackningar. Produkter som uppfyller certifieringen är märkta COSMOS Organic.
epiic hair care – i samarbete med OWPTM – tar bort samma mängd plast från världens hav och floder som de använder i sina förpackningar. Dessutom samarbetar de med ReSea Project, som hjälper och stöttar lokalbefolkningen i Indonesien att ta bort plast från floder och hav. Det lokala Clean Up Team hjälper till att plocka plast och får på så sätt en extra inkomst. Det är ett val episk hårvård har gjort för att ta hand om världens hav och våra framtida generationer – och eftersom epiisk hårvård är hårvård med attityd!
På deras förpackning hittar du en QR-kod som länkar till mer information om OWPTM och visar koordinaterna för var i världen de hjälper till att samla in plast.
Applikation :
Fördela en lämplig mängd Repair'it-schampo i vått hår och massera in ordentligt i håret tills produkten löddrar härligt. Skölj med mycket vatten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Epiic nr. 1 Repair’it Shampoo ECOCERT® 250 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter