Exclusive:

Home Hårvård Shampoo Epiic nr. 5 Volumize’it Shampoo 250 ml

Epiic nr. 5 Volumize’it Shampoo 250 ml

302 kr
Det billigaste priset för Epiic nr. 5 Volumize’it Shampoo 250 ml är just nu 302 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Varumärke: Epiic Hair Care

Fantastiskt gott, volymgivande schampo som är oumbärligt för fint hår.
Innehåller aloe vera, som skonsamt ger håret fukt och naturlig glans, samt epiics vitamin- och mineralkomplex, som lämnar håret med en lätt och fyllig look.
Du uppnår ett bättre lyft från hårrötterna och håret med fin volym. Upplev milda drag av närande örter. Lämplig för fint, normalt och färgat hår.
Produkten är 100% vegansk och givetvis inte testad på djur.
epiic hair care – i samarbete med OWPTM – tar bort samma mängd plast från världens hav och floder som de använder i sina förpackningar. Dessutom samarbetar de med ReSea Project, som hjälper och stödjer lokalbefolkningen i Indonesien att ta bort plast från floder och hav. Det lokala Clean Up Team hjälper till att plocka plast och får på så sätt en extra inkomst. Det är ett val episk hårvård har gjort för att ta hand om världens hav och våra framtida generationer – och eftersom epiisk hårvård är hårvård med attityd!
På deras förpackning hittar du en QR-kod som länkar till mer information om OWPTM och visar koordinaterna för var i världen de hjälper till att samla in plast.
Applikation :
Fördela en lämplig mängd Volumize'it schampo i vått hår och massera in i håret tills det skummar upp. Skölj med mycket vatten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Epiic nr. 5 Volumize’it Shampoo 250 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter