Exclusive:

Home Hårvård Shampoo Epiic nr. 7 Cleanse’it Shampoo 250 ml

Epiic nr. 7 Cleanse’it Shampoo 250 ml

302 kr
Det billigaste priset för Epiic nr. 7 Cleanse’it Shampoo 250 ml är just nu 302 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Varumärke: Epiic Hair Care

Fantastiskt schampo för att vårda hårbottenproblem, men är definitivt också ett läckert familjeschampo som passar alla hårtyper.
Innehåller pirokton-olamin som utvinns ur druvkärneextrakt och är briljant för att ta bort mjällproblem, klåda och rodnad i hårbotten eller skonsamt rengöring av hår som tenderar att bli fett och som verkligen förhindrar uppkomsten av ny mjäll. Innehåller aloe vera, som har en läkande effekt och omedelbart lugnar en kliande, torr eller fet hårbotten.
Cleanse'it schampo hjälper till att återställa den naturliga balansen och rengör varsamt hår och hårbotten. En mild och elegant doft från skogen ger känslan av renhet och välbefinnande. Lämplig för alla hårtyper.
Produkten är 100% vegansk och givetvis inte testad på djur.
epiic hair care – i samarbete med OWPTM – tar bort samma mängd plast från världens hav och floder som de använder i sina förpackningar. Dessutom samarbetar de med ReSea Project, som hjälper och stöttar lokalbefolkningen i Indonesien att ta bort plast från floder och hav. Det lokala Clean Up Team hjälper till att plocka plast och får på så sätt en extra inkomst. Det är ett val episk hårvård har gjort för att ta hand om världens hav och våra framtida generationer – och eftersom epiisk hårvård är hårvård med attityd!
På deras förpackning hittar du en QR-kod som länkar till mer information om OWPTM och visar koordinaterna för var i världen de hjälper till att samla in plast.
Använd :
Fördela en lämplig mängd Cleanse'it schampo i vått hår, och massera in i hår och hårbotten tills det skummar, låt verka i 1-2 minuter. Skölj med mycket vatten. Upprepa om det behövs.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Epiic nr. 7 Cleanse’it Shampoo 250 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter