Exclusive:

Hem Hårvård Shampoo Joico K-Pak Reconstructing Trio

Joico K-Pak Reconstructing Trio

989 kr
Det billigaste priset för Joico K-Pak Reconstructing Trio är just nu 989 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Varumärke: Joico

Reconstructing Shampoo 300 mlÅteruppbyggande schampo för skadat hår. Utvecklad med keratin och extrakt från guavafrukt som reparerar de skadade delarna i håret. Perfekt för skadat, poröst eller kemiskt behandlat hår. Förbättrar omedelbart hårets elasticitet, styrka och glans.
Egenskaper:- Rengör skonsamt skadat hår- Rikt lödder
Användning:1. Applicera i vått hår.2. Löddra.3. Skölj och återupprepa om så önskas. Följ upp med K-PAK Reconstructing Conditioner.Reconstructing Conditioner 250 mlEtt dagligt balsam som konditionerar, utreder och återuppbygger håret. Lämnar håret omedelbart glansigare, stärkt och utrett.
Egenskaper:- Fördubblar hårets motståndskraft mot skador- Ökar glansen- Förbättrar elasticiteten och gör håret lätthanterligt- Lämnar håret lent, utrett och eliminerar statiskt hår
Användning:1. Applicera i rent, fuktigt hår. Kamma igenom.2. Låt verka i 1-2 minuter.3. Skölj.Reconstructor Deep-Penetrating Treatment 150 mlVår stolthet och prisbelönade favorit som var startskottet för hela K-PAK! Fullpackad med en kraftfull kombination av aminosyror och Joicos smarta keratinteknologi kommer denna behandling på 5 minuter återuppbygga och stärka sköra hårstrån för att omedelbart återställa håret till ett perfekt skick.
Behandlingens otroliga återuppbyggande egenskaper och hur den förvandlar håret gör den till en favorit av miljontals frisörer — och vi har priserna för att bevisa det.
Egenskaper:- Återuppbygger och stärker skadat hår inifrån och ut- 64% mindre risk för skador- Ger omedelbart ett friskare hår- Förbättrar hårets elasticitet
Användning:Applicera i fuktigt hår. Låt verka i minst 5 minuter. Skölj.För en mer återfuktad touch, följ upp med K-PAK Hydrator Intense Treatment.
Joico K-Pak Reconstructing Trio

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Joico K-Pak Reconstructing Trio”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter