Exclusive:

Hem Stylingverktyg Plattång Moroccanoil Protect & Prevent Spray 160 ml

Moroccanoil Protect & Prevent Spray 160 ml

291 kr
Det billigaste priset för Moroccanoil Protect & Prevent Spray 160 ml är just nu 291 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Varumärke: Moroccanoil

Denna spray är det ultimata skyddet mot yttre skador! Detta fantastiska leave-in balsam skapar en skyddande "sköld" runt håret med sin lätta formula. Håret är effektivt skyddat mot UV-strålar och föroreningar, och hjälper till att förhindra att hårfärgen bleknar. Dessa fantastiska egenskaper gör den idealisk att använda under sommarmånaderna eller när du ska ut på en tur i söderns sol.
Dessutom fungerar denna fantastiska spray även värmeskyddande mot stylingverktyg, som t.ex fön och plattång. Med sina många egenskaper gör sprayen ditt hår mjukt med en oemotståndlig glans.
Fördel: Låt balsamet vara kvar. Skyddar mot UV-strålar och föroreningar. Bygger om och tätar nagelbandslagret så att hårfärgen inte bleknar. Värmeskyddande. Används av alla hårtyper. Gör håret lättare att dra ut. Ansökan Använd i torrt och fuktigt hår. Spraya produkten i hårets längder och toppar. Styla sedan efter önskemål.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moroccanoil Protect & Prevent Spray 160 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter