Exclusive:

Hem Hårvård Shampoo Nioxin 4 Cleanser shampoo (U) 300 ml

Nioxin 4 Cleanser shampoo (U) 300 ml

130 kr
Det billigaste priset för Nioxin 4 Cleanser shampoo (U) 300 ml är just nu 130 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Varumärke: Nioxin

Nioxin 4 Cleanser schampo är speciellt för fint, märkbart tunnare hår som är kemiskt behandlat.
Schampot är ett dagligt volymgivande schampo som skonsamt tar bort rester och smuts från hår och hårbotten. Skyddar hårbotten mot uttorkning och irritation.
Schampot rengör och främjar en hälsosam hårbottenmiljö. Tillsätter vitaminer, proteiner och aminosyror. Efter användning kommer håret att se friskare och extra fylligt ut.
9 av 10 personer upplever en förtjockande effekt när de använder det dagliga 3-partssystemet*
*3-partssystem:
BioAmp: Tillför fyllighet och förnyad styrka.
Activ-Renewal: Skämmer bort hårbotten och ger hårbotten ett ungdomligare utseende och tjockare hår, som samtidigt känns mycket friskare.
Transaktivt leveranssystem: Tillför viktiga näringsämnen till hårbotten som förbättrar utseendet på tunt hår och skapar en hälsosam miljö för fylligare, friskare hår.
Ansökan:
Fördela schampot i blött hår, massera in försiktigt i hårbotten och håret. Låt verka i 1 minut och skölj noggrant efteråt. Använd dagligen. För att uppnå bästa resultat rekommenderas att avsluta behandlingen med Nioxin Conditioner 4.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nioxin 4 Cleanser shampoo (U) 300 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter