Exclusive:

Home Stylingverktyg Plattång Redken All Soft Argan-6 Oil 111 ml

Redken All Soft Argan-6 Oil 111 ml

262 kr
Det billigaste priset för Redken All Soft Argan-6 Oil 111 ml är just nu 262 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Varumärke: Redken

Redken All Soft Argan-6 Oil är den nya lyxformeln som är rik på omega 6, arganolja och Redkens Moisture Complex, som ger ditt hår mjukhet, vård och skydd som har 6 grundläggande fördelar:
1. Vård: Behandling över natten:
Oljan kan användas som intensiv nattvård för håret. Applicera några droppar Argan-6-olja i handdukstorkat hår innan du lägger dig och låt det ligga i håret hela natten, det skaver inte av på kudden. Skölj antingen nästa morgon eller lämna oljan på hela dagen.
2. Näring: Behandling före hårtvätt:
Oljan kan användas i hela håret och hårbotten före tvätt för att återfukta och mjuka upp torrt hår och hårbotten. Applicera oljan på håret och hårbotten. Låt verka i ca. 5-10 minuter och tvätta sedan håret med All Soft schampo och balsam och ev kurer som All soft Heavy Cream.
3. Mjukgörande: Behandlingsboost:
Det rekommenderas att tillsätta 2-4 droppar Arganolja i hårbehandlingen All Soft Heavy Cream för att vårda och mjuka upp torrt hår. Tillsätt 2-4 droppar olja i All Soft hårbehandling. Applicera i håret och låt verka i 4-6 minuter innan du sköljer.
4. Skydd: Termiskt skydd:
Oljan kan både skydda och stärka håret vid föning eller användning av plattång. Droppa lite Argan-6 Oil i händerna och applicera i nytvättat, handdukstorkat hår. Börja vid spetsarna och rör dig mot hårbotten. Använd sedan en hårtork eller annan värmestyler.
5. Shine: Shine Booster:
Lägg till glans och mjukhet till dina farvorit stylingprodukter. Du kan med fördel blanda några droppar olja i din dagliga stylingprodukt, eller så kan du använda oljan på egen hand för att ge håret glans. Tillsätt några droppar till din stylingprodukt och applicera på håret som vanligt, eller applicera några droppar olja i håret för att lägga till glans.
6. Undersökning: Anti-frizz kontroll:
Kontrollera frizz och statiskt hår genom att använda denna olja efter föning. Du upplever hur din borste eller kam fördelar sig och låter oljan verka för att ditt hår ska bli glansigt och glansigt igen.
Tillsätt några droppar efter föning och styla sedan efter önskemål.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Redken All Soft Argan-6 Oil 111 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter