Exclusive:

Home Hårvård Shampoo Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Hair Trio

Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Hair Trio

799 kr
Det billigaste priset för Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Hair Trio är just nu 799 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Shampoo, lightweight Shampoo med en speciell mix av oiljor. Rengör samtidigt som den ger fyllighet och struktur utan att tynga ner.För 3x mjukare och lenare hår rekommenderar vi att du använder Dark Oil Shampoo in kombination med Dark Oil Conditioner eller Mask, Styling Oil och Fragrant Mist.Användning:Applicera en liten mängd på vått hår. Massera in produkten och skölj noggrant. Upprepa vid behov.250mlConditioner, lightweight conditioner med en speciell mix av oiljor. Mjukgörande conditioner som gör att håret blir lättare att reda ut och får extra fyllighet och struktur utan att tynga ner.För 3x mjukare och lenare hår rekommenderar vi att du använder Dark Oil Conditioner i kombination med Dark Oil Shampoo, Styling Oil och Fragrant Mist.Tips: För bästa resultat, blanda 2 droppar Dark Oil i din conditioner för att uppnå styling effekt.Användning:Schamponera håret och skölj. Applicera på vått, handdukstorkat hår och distribuera genom håret. Skölj noga.250mlMask, lightweight mask, en hårinpackning med en speciell mix av oiljor. Ger näring till håret medan du behåller hårets naturliga fyllighet och struktur. Lämnar håret glänsande och med en silkeslen känsla.
Lämnar håret med en naturlig glans och med en silkslen känsla
För 3x mjukare och lenare hår rekommenderar vi att du använder Dark Oil Mask i kombination med Dark Oil Shampoo, Styling Oil och Fragrant Mist.
Tips: För bästa resultat, blanda 2 droppar Dark Oil i din mask för att uppnå styling effekt.Användning: Schamponera håret och skölj. Applicera på vått, handdukstorkat hår och distribuera genom håret. Skölj noga.150ml
Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Hair Trio

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Hair Trio”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter