Annons

Paul Mitchell Frisörshow – Birmingham

Paul Mitchell Frisörshow – Birmingham
2. november 2009 bal@freemindsmedia.com

02 november 2009

Paul Mitchell Frisörshow – Birmingham

 

Frisörshow full av energi, kreativitet och optimism!

Glamourös, forförande, originell, vild, optimistisk hårshow – det var upplevelsen på, då Paul Mitchells internationella kreativa team, levererade ett brak till tvådagarsshow i Birmingham.

Här talades det inte ett ord om ekonomisk kris, utan tvärtom, var det glädje och optimism hos alla. Det var svårt att inte bli medtagen av känslan, när namn som Robert Cromeans, Scott Cole, Angus Mitchell bara var några av dem som stod för att inspirerera de mer än 1.000 åskådande frisörerna från hela Europa.

Första dagen startade tidigt med en öppningsshow i världsklass. Inte mindre än 1,5 timmars underhållning med dansare, massvis med klippdemonstrationer, färdiga modeller, musik och videovisningar, samt ett välkomsttal från ikonen John Paul Dejoria

Så var ribban lagd. Inte blev det för den sakens skull mindre spännande under de följande dagarna, där kursdeltagarna delades upp i mindre grupperdär de deltog i mer intima klippningar och färgtekniker.

Vi lever i en tid där allt är tillåtet och detta genomsyrade också evenemanget! Speciellt på färgdelen, där alla regnbågens färger framträdde i vacker harmoni, med ljusa och mörka färgtoner. Frisyrerna var både klassiska och uppfinningsrika. Kort som lång, allt från mjuka till extremt skarpa linjer.

Sammanfattningsvis var Paul Mitchell Gathering Europa en underbar upplevelse, med massvis av energi och inspiration till en frisörbransch, som behöver en injektion av optimism som följd av konsumtionskrisen. Krisen glömdes bort och frisörerna kom hem med optimism och glädje i bagaget.

    

   

For mer information se www.paulmitchell.se

Vill du läsa mer om styling, frisyrer och håruppsättningar, klicka här

Se också HairWorld's frisyr galleri med massvis av inspiration till frisyrer för både män och kvinnor


ANNONS