Annons

Pride i håret

Pride i håret
31. juli 2019 Sofia

31 juli 2019

Pride i håret

Text: Sofia Johansson

Nu är det ännu en gång dags för den mest färgsprakande festivalen av dem alla! Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival där kärlek, frihet och allas rätt att vara sig själva och älska den de vill firas med dunder och brak.

Det firas och hyllas på många olika sätt under pride och mycket av det delas på sociala medier. Även på Instagram kryllar det av fantastiskt färgglada bilder på vackra, prideinspirerade frisyrer i regnbågens alla färger. Här har vi samlat några av våra favoriter som vi hoppas kan inspirera er.

Glad Pride önskar vi på Hair Magazine!

@klipparnagoteborg

På salongen @klipparnagoteborg har man skapat en riktigt läcker rosa färg som vem som helst skulle vända sig om efter på gatan!

@jacobhair

Blir det mer pride än detta? Här har amerikanske @jacobhair skapat en härlig regnbåge i hela håret!

@hannahdisconnected 

Hannah från San Diego har delat en riktigt färgsprakande frisyr i en klarblå nyans.

@iselinakslen 

Norska Iselin vann Wella Nordic’s #prideinmyhair-tävling med hennes rosa dröm till bidrag!

@spot_byhoffmann

Nathalia som arbetar i Köpenhamn har skapat en vacker, korallfärgad frisyr med en böljande fiskbensfläta som sätter pricken över i:et.

@hairbyelisajohanna 

Vill din kund lysa ikapp med solen under årets pridevecka så är det här helt klart något att satsa på! Här bjuder finska Elisa Johanna på en härligt gul färg.

Dela dina frisyrbilder med oss!

Vi älskar att inspireras av alla snygga frisyrer och stylingar som finns därute och vill gärna se just ditt arbete. Se därför till att dela dina bilder med oss genom att hastagga #hairmagazinese så är det kanske din bild som dyker upp i vår nästa inspirationsartikel!

ANNONS