Annons

#Prideinmyhair med Wella Professionals

#Prideinmyhair med Wella Professionals
2. juli 2019 Sofia
Rebecca & Fiona Pride Wella

02 juli 2019

#Prideinmyhair med Wella Professionals

Text och foto: Wella Professionals

Wella är för tredje året i rad med och stöttar PRIDE runt om i världen. Förutom att agera som sponsor lanserar de i år även digitala initiativet #prideinmyhair med de svenska profilerna Philippa och Peg Parnevik, Fab Freddie, Rebecca och Fiona och Daniel Paris. Här nedan kan du även tävla om en helg på Stockholm Pride tillsammans med Wella.

Wella Professionals vill genom initiativet #prideinmyhair uppmana både privatpersoner, frisörer, stylister och folk i branschen att visa sitt stöd och engagemang genom att färga sitt hår i någon av Pride-flaggans nyanser och sprida under hashtagen #prideinmyhair i sociala medier.

– Kärnan i vår verksamhet är färg och Prides mest erkända symbol; Regnsbågsflaggan, består som vi känner den idag av sex olika färger, där varje färg har sin unika betydelse. Sitt unika uttryckssätt. Detta ville vi ta fasta på, och skapade initiativet #prideinmyhair. Hårfärg är ett centralt sätt att uttrycka både sin personlighet och sin åsikt genom. Detta tillsammans med att vi och Pride delar samma grundläggande värderingar gör att vi verkligen blir en perfect match. Tillsammans kan vi göra skillnad.”, säger Tina Bergstedt, nordisk kommunikationschef på Coty Professional Beauty.

Rebecca  Scheja 

Fab Freddie

Budskapet kommer att spridas i samarbete med profilerna Fab Freddie, Daniel Paris, Rebecca och Fiona samt systrarna Philippa och Peg Parnevik. De sex, kända profilerna brinner för samma viktiga fråga kring mänskliga rättigheter och allas lika värde, oavsett vem man är eller vem man älskar. Som en del i samarbetet anordnades en färg-makeover-dag på Wella Studio i Stockholm, då de kända profilerna valde en Pride-färg till sitt hår och fick sin färg-makeover genomförd med hjälp av Wella Professionals nordiska utbildningsteam.

Daniel Paris

Fiona FitzPatrick 

Vinn en resa för två till Stockholm Pride

Nu har du chansen att joina Wella i festligheterna på Stockholm Pride. Tävla redan idag – vinnaren får en weekendresa för två. Glöm inte att dela din bild innan 9 juli!

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att dela en bild med  #prideinmyhair på Instagram. Se tävlingsinstruktionerna här!

Ta chansen att vinna en oförglömlig helg på Stockholm Pride tillsammans med Wella.

Redan nu har profilerna delat bilder på deras Instagram men vi kan förvänta oss att se ännu mer av dessa och resultatet av deras färg-makover under sommaren och inte minst i under Pride Stockholm. Här nedan kan du se några av de bilder profilerna och wellanordic redan nu har delat på Instagram.

Här delar Fab Freddie med sig av resultatet efter färgningen. Vi diggar den superhärliga blå färgen!

Daniel Paris berättar och visar på sin Instagram hur han lät regnbågen flytta in i hans, hår när han valde att färga håret lila.

Här delar Wella Professionals färgtekniker och utbildare @husssseinali med sig om de senaste färgtrenderna just nu.

ANNONS