Annons

Schwarzkopf Professional lanserade nya IGORA Vibrance i Göteborg

Schwarzkopf Professional lanserade nya IGORA Vibrance i Göteborg
21. januari 2019 bal@freemindsmedia.com

21 januari 2019

Schwarzkopf Professional lanserade nya IGORA Vibrance i Göteborg

Året kickades igång med en rivstart för Schwarzkopf Professionals tekniker som i skrivande stund turnerar land och rike runt för att presentera nya, uppdaterade IGORA Vibrance. Turnén startade samtidigt i Visby, Karlstad och i Göteborg, på Clarion Hotel Post, där Hair Magazine var på plats.

Schwarzkopf Professionals lansering av nya IGORA Vibrance på Clarion Hotel Post i Göteborg bjöd på intensiva, glansfulla färger.Schwarzkopf Professionals lansering av nya IGORA Vibrance på Clarion Hotel Post i Göteborg bjöd på intensiva, glansfulla färger.

De färgsprakande frisyrerna stod teknikerna Rebecca Front och Emil Fredriksson för. För att visa den flytande lättfärgens kraft hade de förberett sex modeller som illustrerade färgpalettens bredd. Publiken fick tips på hur man kan skapa några av de nyanser som kunderna efterfrågar som kan vara svårast att få till. Bland annat visades modeller med en kall vit, en djupt brun och en intensivt skimrande kopparfärg.

Schwarzkopfs tekniker Rebecca Front och Emil Fredriksson visade nyheter med bredd.Schwarzkopfs tekniker Rebecca Front och Emil Fredriksson visade nyheter med bredd.

Mild och glansfull
IGORA Vibrance är inte ny som färgserie men den har uppdaterats till vad Schwarzkopf själva kallar en ”state of the art” flytande lättfärg. Men vad är skillnaden från tidigare?

– Tidigare hade vi två olika Vibrance, berättar Rebecca Front. En som var mer sur och en som var mer alkalisk. Nu har vi slagit ihop båda dem kan man säga, och uppdaterat sortimentet så att det ligger nästan mitt emellan. Det är en väldigt skonsam och mild färg där vi har tillfört mer glans och fler nyanser, vilket gör att den får fler användningsområden.

Nya IGORA Vibrance ger håret lyster och glans.Nya IGORA Vibrance ger håret lyster och glans.Nya IGORA Vibrance ger håret lyster och glans.

Se även: Schwarzkopf Professionals presenterar IGORA ROYAL

68 nyanser att välja på

Färgserien har uppdaterats med 20 nya nyanser och dessutom en ”clear” som är helt färglös. Den kan användas för att spä ut färgen för ett mjukare resultat eller som en fristående glansbehandling. En annan nyhet som presenterades under kvällen var Schwarzkopfs nya appliceringspensel som är nästan dubbelt så bred. Penseln gör appliceringen snabbare eftersom den täcker nästan en hel passé. Och som vi vet – time is money! Det samma gäller för den nya färgserien.

– Vibrance är lättapplicerad och har kort verkningstid, mellan 10–20 minuter, så vi har möjlighet att göra väldigt snygga hår på väldigt kort tid, avslutar Rebecca.

Den här koppartonen har djup och lyster. Eftersom IGORA Vibrance är en lättfärg kommer den att gå ur snyggt, utan tydlig utväxt.Den här koppartonen har djup och lyster. Eftersom IGORA Vibrance är en lättfärg kommer den att gå ur snyggt, utan tydlig utväxt.

En av de mest uppskattade färgerna på visningen var koppartonen med ljust rosa effekter i luggen och på sidorna. Se hur de skapade den i nästa nummer av Hair Magazine.

Läs mer om produkterna här: Nya IGORA Vibrance från Schwarzkopf Professionals

Se fler bilder från lanseringen i galleriet här nedan.

Text: Camilla Svensson


ANNONS