Annons

Stine Goya X L’Oréal Professionnel #COLORFULHAIR – Copenhagen Fashion Week

Stine Goya X L’Oréal Professionnel #COLORFULHAIR – Copenhagen Fashion Week
23. augusti 2017 bal@freemindsmedia.com

23 augusti 2017

Stine Goya X L’Oréal Professionnel #COLORFULHAIR

I samband med Stine Goyas tioårsjubileum skapade hon en enorm show, som nästan var mer som en konstinstallation, bestående av 3 scener med visningar.

Stine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIRStine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIR

Stine Goya är känd för hennes vackra och färgrika universum med många mönster och krokiga detaljer. Den internationellt kända artisten Cim Mahony och hans begåvade team stylade hår på modellerna – looks som var enhetliga med Goyas färgstarka DNA.

”Vi tyckte att det skulle vara perfekt att integrera färg i håret som en bakåtblickande referens till Stines universum under de senaste 10 åren. Det var som upplagt för att arbeta med pastellfärger i olika nyanser eftersom Stine var med och definierade denna färgpalett som ett skandinaviskt kännetecken”.

Cim Mahony fortsätter att förklara färgprocessen och valet av produkter till den extraordinära modeshowen;

”Vår studio Cim Mahony:s Head of Color, Sara Falkenberg, stod för färgningen av de 30 hairpieces, som var unika för varje modell. Vi använde #Colorfulhair från L’Oréal Professionnel, eftersom denna serie är ett genialt verktyg för att blanda sig fram till vackra och väldigt speciella pastellfärger”.

Läs även: By Malene Birger X L’Oréal Professionnel

Stine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIRStine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIR

L’Oréal Professionnels nya färgpalett med sju strålande färger kan blandas och ge oändligt med kreativa möjligheter till fantastiska färgresultat. #Colorfulhair skapar coola och unika looks från mjuka pasteller till starka effekter, som Sara hade användning för under Goya-showen. Sara lekte med många okonventionella färgblandningar som ljusgul som övergår i en pastellblå eller en härlig korall som övergår i mintgrön, färger som kompletterade Goyas färgglada kollektion.

Läs även: Ganni X L’Oréal Professionnel på Copenhagen Fashion Week

Cim förklarar ytterligare att Stine Goyas looks var extra spännande att arbeta med, eftersom det är sällsynt för dem att arbeta med färg i samband med shows. Efter att Cim och hans team hade avslutat 5 tävlingar på bara två dagar, frågade vi om hans övergripande ”take” på modeveckan: ”I det hela var det en väldigt varierad modevecka, vilket jag älskar eftersom det är roligt som frisör att få dra upp alla verktyg ur verktygslådan och att få använda ett brett utbud av sina färdigheter”.

Följ med och håll dig uppdaterad om de nyaste trenderna på Instagram: @Cimmahony @Studiocimmahony @Lorealpro

Text: L’Oréal Professionnel
Fotograf: Paul Venn


ANNONS